Annonce
Billund

Annonce skabte forvirring - Venstre har fortsat fire kandidater

Det var denne annonce, som onsdag blev bragt i Ugeavisen Grindsted, som skabte forvirring om, hvorvidt Venstre nu kun har tre kandidater til spidskandidatvalget.
Annonce fra Venstres lokalforening i Grindsted kunne give det indtryk, at Peter Fredensborg har trukket sit kandidatur som spidskandidat. Det er dog ikke tilfældet.

Billund Kommune: En annonce i denne uges udgave af Ugeavisen Grindsted har skabt en smule forvirring forud for Venstres valg af spidskandidat. Et valg, der finder sted på tirsdag.

I annoncen, der er indrykket af Venstres lokalforening i Grindsted, bliver Venstres medlemmer opfordret til at møde op og stemme på ”en af dine tre lokale kandidater”. På annoncen er billeder af de tre kandidater fra den vestlige ende af kommunen: Anna Jakobsen, Ivar Nørlund og Stephanie Storbank.

Annoncen har medført misforståelser om, hvorvidt Peter Fredensborg skulle have trukket sit kandidatur, da det ikke eksplicit fremgår, at det er lokalforeningen i Grindsted, der har indrykket annoncen.

Annonce

Stadig fire kandidater

Det er dog på ingen måde tilfældet. Venstres lokalforening i Grindsted har på Facebook slået fast, at der naturligvis fortsat er fire kandidater til valget. Det samme slår kandidaten fra Billund fast.

- Mange har spurgt mig, om jeg har trukket mit kandidatur. Det har jeg naturligvis ikke, og det har Grindsted Venstre også berigtiget med en beklagelse af både annoncens ordlyd og opsætning, skriver Peter Fredensborg på Facebook.

Det er tirsdag aften, at Venstres medlemmer skal beslutte, hvem der skal stå øverst på stemmesedlen ved næste års kommunalvalg og dermed være partiets bud på en ny borgmester.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce