Annonce
forside

Annulleret mål kom til at tælle med

HADERSLEV: En fejl ved dommerbordet betød, at Ribe blev noteret for et mål for meget, så i stedet for uafgjort burde kampen egentlig have endt med en sejr på 22-21 til hjemmeholdet.

- Ved stillingen 4-2 scorede Ribe, men der blev dømt overtrådt. Det var folkene ved dommerbordet ikke opmærksomme på, så de skiftede til 5-2 på måltavlen. Det så vi først senere, og da var det for sent at få det rettet, konstaterede Bo Jørgensen, der afløste træner Mark Boulton, som var forhindret.

Efter en dårlig første halvleg kom KFUM meget bedre med efter pausen og fik indhentet Ribe med ti minutter tilbage. Det skyldtes blandt andet, at gæsternes playmaker fik personlig opvartning.

- Vi havde fortjent at vinde, men var ikke klar fra start, sagde Bo Jørgensen.

Der venter nu KFUM en længere turneringspause. Holdets næste kamp er først den 24. februar, hvor det på hjemmebane gælder Ollerup/Skerninge.

Team Haderslev KFUM - Ribe HK 22-22 (10-13)

Håndbold, 3. division, kvinder

Topscorer, KFUM: Katrine Skov 7 mål

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Nu spidser det til i sag om tyske huskøbere i Danmark: Styrelse kan sende minister i samråd

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Leder For abonnenter

Det utilgivelige læk

Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Det nyder vi som borgere godt af, når vi eksempelvis kan betale i supermarkedet via en app, eller når vi skal i kontakt med offentlige myndigheder og ikke behøver af møde fysisk op. Tager man blot et smut syd for grænsen, vil man opdage et samfund, der virker tilbagestående i forhold til at høste fordelene af et digitaliseret samfund. Men udviklingen har også sine omkostninger. Eksempelvis kan det være svært for ældre at finde ud af selvangivelsen eller anden form for computerkontakt med myndighederne. Disse generationsudfordringer gøres der meget for at afbøde, men nogle omkostninger er af en karakter, så de er utilgivelige. En sådan er Sygehus Lillebælts læk, som netop er blevet kendt i offentligheden, af fortrolige oplysninger om godt en halv million patienter. Kort fortalt har blandt andet cpr-numre, navne og hjerteoplysninger i flere end fem år ligget tilgængelige for alle 26.000 ansatte i Region Syddanmark samt et ukendt antal samarbejdspartnere fra ind- og udland. Regionen og sygehuset er blevet kritiseret for lækket i en afgørelse fra Datatilsynet, men lægelig direktør på Sygehus Lillebælt Mads Koch Hansen har "ikke fantasi til at forestille sig", at nogle ansatte uberettiget skal have gjort brug af patienternes oplysninger. Det kræver nu ellers ingen livlig fantasi at forestille sig, at der blandt 26.000 ansatte samt samarbejdspartnere i ind- og udland skulle findes et enkelt broddent kar, hvis moral og syn på tavshedspligt er flosset. Selv om den i øvrigt afgående lægelige direktørs tillid til sine ansatte kan være sympatisk, er den grænsende til naiv. Desværre oplever vi af og til disse helt utilgivelig læk af personlige oplysninger fra offentlige myndigheder, og netop fordi digitaliseringen af samfundet ikke kan spoles tilbage, er der grund til på det kraftigste at indskærpe vigtigheden af, at have styr på den slags. Mister folk først tilliden til myndighederne, kan det være uopretteligt.

Sport

Forstå hvorfor verden græder: - Vi har mistet en rockstjerne i Kobe Bryant

Annonce