Annonce
Kolding

Ansøgning til Tour de France-pulje udskydes

Koldinghus, som i øjeblikket er ved at blive renoveret, bliver et naturligt spot for seerne, når tv transmitterer fra Tour de France gennem Kolding. Arkivfoto: Lotte Højstrøm
Kommunen udskyder sin pulje til fejring af Tour de France. Det er den naturlige konsekvens af, at Tour de France i Danmark er flyttet til 2022.
Annonce

Kolding: Foreninger, klubber, institutioner og private får nu ekstra tid til at få ideer til, hvordan Tour de France kan blive en festlig oplevelse når 3. etape af touren i Danmark forventeligt kører gennem Kolding Kommune. Tour de France i Danmark er nemlig udskudt til 2022 i stedet for 2021, og derfor bliver den pulje, som er afsat til at fejre touren i Kolding Kommune nu også udskudt.

Der er dog ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

- Nu er der god tid til at se Tour de France i TV og lade sig inspirere af de mange smukke, sjove og skøre indslag langs ruten, siger projektleder for Tour de France i Kolding Kommune, Kristina Ladager.

Annonce

300.000 kroner

Når Tour de France kommer til Danmark i 2022, lægger Kolding Kommune efter planen asfalt til en del af den ca. 170 km lange etape fra Vejle til Sønderborg. Dét vil Kolding Kommune gerne fejre sammen med alle, der har lyst og derfor er der lavet en Tour de France-pulje.

- Man kan søge til alt fra foredrag om cyklingens designhistorie og en kunstudstilling om cykler til et lokalt cykelløb for pensionister eller en stor gymnastikopvisning langs ruten. Det er i det store hele kun fantasien, der sætter begrænsninger, siger Kristina Ladager.

Ansøgningsfristen til Kolding Kommunes Tour de France pulje ventes tidligst at ligge foråret 2021. Den endelig dato offentliggøres på kommunens hjemmeside og i andre medier. Der er afsat 300.000 kr til puljen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce