Annonce
forside

Ansager fandt aldrig angrebsrytmen mod Kolding

Ansager: På trods af at SIF/Ansagers kvinder kun lukkede 21 mål ind på udebane mod Kolding IF, var det ikke nok til at sikre dem sejren. Lokalholdet tabte søndag eftermiddag kampen, med cifrene 21-18.

Annonce

Ansager haltede hele kampen efter Kolding med et mål eller to, og det skyldtes, ifølger træner Jens Ole Mathiesen, at holdets angribere ikke ramte dagen:

- Til en kamp som i dag, er vi afhængige af at alle vores spillere spiller op til deres bedste. Men vi fik aldrig rigtig vores angrebsspil til at køre hos de bærende spillere, siger Jens Ole Mathiesen.

Foruden den tidligere landsholdsmålmand Rikke Schmidt, kan Kolding pryde sig med ligaens suverænt største bagkædespillere. Af netop den grund er Jens Ole Mathiesen meget tilfreds med forsvaret og målvogterens præstationer, og at de formår at holde Kolding fra måltavlen. Han fremhæver især Sarah Buhl og Rikke Dahl Nielsen i forsvaret.

Selvom der er gode ting at tage med fra kampen, ærger Jens Ole Mathiesen sig over kampens udfald:

- Jeg synes at det er synd for pigerne. De spiller godt, og jeg kan godt unde dem en smule medgang, siger Jens Ole Mathiesen

Håndbold 2. division, damer, pulje 2: Kolding IF - SIF/Ansager, 21-18 (11-10)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dronningens jernnæve

Der er nærmest altid uro i det engelske kongehus, og den seneste tid har uroen haft den iltre prins Harry som omdrejningspunkt. Prins Harry er bror til prins William, der en dag bliver konge, og yngste søn af prins Charles og prinsesse Diana, og sammen med sin kone, den borgerligt og amerikansk fødte hertuginde Meghan, ønsker han at trække sig som såkaldt seniormedlem af kongefamilien. Det er blandt andet ønsket om mere privatliv, der har bragt det unge ægtepar på disse tanker. Den engelske dronning Elisabeth har reageret ved at efterkomme parrets ønske, men samtidig også frataget dem retten til at kalde sig "kongelige højheder", frataget dem retten til at modtage apanage ligesom de to skal tilbagebetale cirka 20 millioner kroner for den nylige renovering af deres residens Frogmore Cottage. Der er langt fra det engelske til det danske kongehus, men dronning Elisabeths beslutning virker klog. Selv om man som kongelig er født ind i en særlig skæbne, er der historisk flere eksempler på, at medlemmer af forskellige kongehuse har frasagt sig disse nedarvede privilegier. I England synes dronningens holdning klar: Hvis du ikke vil arbejde som kongelig, får du heller ikke løn som kongelig. Dette spørgsmål kommer vi uden tvivl også til at diskutere inden længe her i Danmark, idet der i kongehuset lige nu er usædvanligt mange børn. En del af disse vil formentlig heller ikke som voksne kunne fylde en tilværelse ud inden for kongehuset, og derfor vil den til den tid siddende regent i samråd med regering og Folketing skulle træffe beslutninger i samme boldgade som dronning Elisabeths. Et kongehus med nedarvede privilegier er egentlig som konstruktion en anakronisme, men da eksempelvis det danske kongehus nyder massiv folkelig opbakning, er det i praksis en ganske demokratisk indretning. Imidlertid hviler en del af populariteten utvivlsomt på en bred accept af forholdet mellem aflønning og indsats, og her er det klart, at medlemmer af kongehuset for at få apanage skal arbejde for pengene.

Vejen

Færre vinterudgifter i Vejen Kommune

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];