Annonce
forside

Ansager fandt aldrig angrebsrytmen mod Kolding

Annonce

Ansager: På trods af at SIF/Ansagers kvinder kun lukkede 21 mål ind på udebane mod Kolding IF, var det ikke nok til at sikre dem sejren. Lokalholdet tabte søndag eftermiddag kampen, med cifrene 21-18.

Ansager haltede hele kampen efter Kolding med et mål eller to, og det skyldtes, ifølger træner Jens Ole Mathiesen, at holdets angribere ikke ramte dagen:

- Til en kamp som i dag, er vi afhængige af at alle vores spillere spiller op til deres bedste. Men vi fik aldrig rigtig vores angrebsspil til at køre hos de bærende spillere, siger Jens Ole Mathiesen.

Foruden den tidligere landsholdsmålmand Rikke Schmidt, kan Kolding pryde sig med ligaens suverænt største bagkædespillere. Af netop den grund er Jens Ole Mathiesen meget tilfreds med forsvaret og målvogterens præstationer, og at de formår at holde Kolding fra måltavlen. Han fremhæver især Sarah Buhl og Rikke Dahl Nielsen i forsvaret.

Selvom der er gode ting at tage med fra kampen, ærger Jens Ole Mathiesen sig over kampens udfald:

- Jeg synes at det er synd for pigerne. De spiller godt, og jeg kan godt unde dem en smule medgang, siger Jens Ole Mathiesen

Håndbold 2. division, damer, pulje 2: Kolding IF - SIF/Ansager, 21-18 (11-10)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce