Annonce
forside

Ansager fik store tæsk

Ansager: -Vi fik en ordentlig røvfuld. Vi tabte 29-14, sagde assistenttræner Peter Buhl efter lørdagens kamp i Vejle.

- Vi var der overhovedet ikke i store dele af kampen. Vi fik en uheldig start, med vores stregspiller og krumtap i forsvaret, Angelica Jørgensen, der blev skadet efter otte minutter, så hun ikke kunne spille videre. Det fik stor indflydelse, fordi vi blev nødt til at flytte rundt på forsvaret og give spillerne andre pladser, sagde Peter Buhl og fortsatte:

- Det skabte usikkerhed, og det kom vi aldrig rigtig over igen.

Desuden havde SIF Ansager og dommerne svært ved at finde hinanden. Holdet fik seks-otte fejlkendelser på angrebsfejl, hvilket gjorde træneren så frustreret, at han måtte indkassere et gult kort.

- Det fik jeg ros for af pigerne. Det er usædvanligt, sagde Peter Buhl.

Alt i alt kalder han kampen i Vejle en kollektiv off-day. Vejle er et hold cheftræner Jens Ole Mathiesen inden kampen sagde, at SIF Ansager skal slå. Det er Peter Buhl heller ikke i tvivl om vil ske.

- Jeg er ikke i tvivl om resultatet, når vi mødes igen på hjemmebane. Vi vinder, sagde træneren.

Håndbold, kvinder, 2. division: Vejle Håndbold Klub - SIF Ansager 29-14 (13-5)

Målscorere: Rikke Nielsen, fire mål; Amalie Schultz, Kelsie Svane, Sarah Buhl og Camilla Tradsborg hver to, Mette Røntved og Angelica Jørgensen hver ét.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce