Annonce
forside

Ansager formåede ikke at ramme netmaskerne

Annonce

Ansager: SIF/Ansagers kvinder mistede søndag eftermiddag vigtige point i bundstriden i 2. divison, da de tabte 22-24 til nærmeste konkurrent i ligaen, Vejle Håndbold Klub. Holdets træner, Jens Ole Mathiesen, er meget ærgelig over kampens udfald.

- Jeg synes, at vi spiller meget bedre end Vejle, men det kan desværre ikke ses på måltavlen. Vi brænder 14 chancer på frit mål, og det er simpelthen for dårligt, hvis man vil lege med i anden division, siger en tydelig berørt Jens Ole Mathiesen, og fortsætter:

- Det er et meget kedeligt udfald. Vi stod med valget om at afgøre kampen, men vi formåede ikke at gribe chancerne, da de var der.

Ansager ligger kampen ud med en føring, men kommer bagud til halvleg, og formår aldrig at komme op på siden af Vejle igen. Efter nederlaget ligger SIF/Ansager stadig næstsidst i puljen med seks point.

På trods af nederlaget, fremhæver Jens Ole Mathiesen især holdets målvogter Marie Held, som står en fremragende kamp med en redningsprocent på 50. Ansagers topscorer blev Mathilde Stræbøl, med otte mål.

Håndbold 2. division, damer, pulje 2: SIF/Ansager - Vejle Håndbold Klub 22-24 (10-12)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Genåbning: Vejen Gymnasium må vente lidt endnu på at få eleverne tilbage

Annonce