Annonce
forside

Ansager kæmpede med tog hjem uden point

Træner Jens Ole Mathiesen roser sit hold for at kæmpe sammen, selvom de tabte. Arkivfoto: Christer Holte

Ansager: Der var ikke skæld ud i omklædningsrummet, selvom resultatet blev 31-24, da håndboldkvinderne fra Ansager SIF var i Odense mod Stjernen IF søndag.

- Vi fik kamp til stegen, men det kan man ikke se på resultatet, siger holdets træner Jens Ole Mathiesen, der roser holdet for at kæmpe sammen, og tilføjer:

- Det eneste, jeg som træner ikke er tilfreds med, er, at vi ikke fik point.

Det var særligt i første halveg, der blev lukket for mange mål ind i Ansagers ende, da stillingen ved pausen var 18-11.

- Vi er der ikke i forsvaret, siger træneren, der ellers var glad for, at netop forsvaret havde været godt de foregående kampe.

Det blev bedre efter pausen.

- To gange i anden halvleg er vi bagud med tre mål, ved 22-19 har vi chancen men brænder, og det sker igen ved 23-26, siger Jens Ole Mathiesen.

Top tre målscorere fra Ansager blev Camilla Holst med otte mål, Mathilde Strebel med fem mål og Amalie Schultz med fire mål.

Håndbold, kvinder, 2. division: Ansager SIF - IF Stjernen, Odense 24-31 (18-11)

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce