Annonce
Varde

Ansager Søpark støttes af SE - indsamling skal rejse resten

Ansager Søpark er nu nået halvvej, idet fase et er færdiggjort. Nu skal man igang med fase to, og hertil har man fået en donation på 100.000 kroner fra SE Vækstpulje. Privatfoto
Annonce

Ansager: SE Vækstpulje har støttet Ansager Søpark fase to med 100.000 kroner.

- Mens fase 1 er igangsat og nærmer sig sin afslutning, er det utroligt vigtigt for at opnå den fulde værdi af Søparkprojektet, at også fase 2 kan gennemføres. Med et budget på 465.000 kr. for fase 2 er donationen på 100.000 kr. fra SE Vækstpulje et stort skridt på vejen, som vi er utroligt taknemmelige for, siger Frank Sørensen i en pressemeddelelse fra Ansager Byudvikling.

Fase et i Ansager Søpark har bestået af det grovere arbejde med opgravning af to søer samt etablering af stier rundt i området. Ved fase to skal der etableres to broer, beplantning, ligesom området skal tilsåes og der skal opsættes borde og bænkesæt.

Projektgruppen bag Ansager Søpark har på baggrund af donationen besluttet at starte en lokal indsamling, for at finde de resterende midler, da et samlet Søpark projekt vil være en kæmpe gevinst for hele vores område, fastslår Ansager Byudvikling.

Fase to i Ansager Søpark arbejder med et budget på knap 500.000 kroner til etablering af to broer, beplantning og tilsåning samt opsættelse af borde og bænkesæt. Tegning: Ansager Byudvikling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce