Annonce
forside

Ansagers håndboldkvinder mødte sine overmænd i pokalturneringen

Annonce

Ansager: Selvom Ansager som ventet fik et snit over nallerne mod Ringkøbing Håndbold fra landets bedste liga, så går holdet og træner derfra en stor oplevelse rigere, da de spillede sæsonens sidste kamp af betydning. Kampen endte 15-37 til gæsterne fra Ringkøbing.

Selvom målsætningen inden kampen var maks at tabe med 15 mål, så mener holdets træner, at holdet kan være fuldt ud tilfreds med præstationen.

- Jeg tror ikke at der var mange der regnede med, at vi ville score 15 mål. Andre divisions hold har fået gevaldige tæsk, og ikke engang formået at score 10 mål. Jeg er en meget stolt træner, siger Jens Ole Mathiesen

Efter en svær start, hvor Ansager hurtigt kom bagud 0-6 efter frem minutter, tog træner Jens Ole Mathiesen en vigtig timeout:

- Pigerne var alt for underdanige. Jeg fortalte dem, at de ikke skulle tænke over hvem de spillede mod, og bare smide remmer og tøjler, og kæmpe det bedste de kan, siger Jens Ole Mathiesen.

Jens Ole Mathiesen roser holdets målmand, Marie Held, som efter en sløj start kom godt i gang, og reddede 6 100-procents chancer i 2. halvleg.

- Vi fik en kæmpe oplevelse, både spillere såvel som træner. Der var store smil på hele holdet efter den her kamp, siger Jens Ole Mathiesen.

Ansager fortsætter med at træne frem til midten af juni, hvorefter den står på 6 ugers sommerferie, inden holdet i august starter igen i 3. division. Jens Ole Mathiesen er stadig ærgelig over nedrykningen, især fordi mange langtidsskadede spillere vender tilbage til efteråret.

- Vi kommer til at være et stærkere hold i 3. division end vi var i 2. division. Men det er sådan realiteterne er, siger Jens Ole Mathiesen

Håndbold, Landspokalturneringen kvinder, 5. runde: Sif/Ansager- Ringkøbing Håndbold 15-37 (6-17)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce