Annonce
Tønder

Ansat: Kendt ansigt bliver ny direktør i Tønder

Den nyansatte direktør for teknik- og miljøområdet i Tønder Kommune, Michael Holst, har blandt andet en fortid som kommunaldirektør i Fredericia Kommune. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
53-årige Michael Holst, der blandt andet har været kommunaldirektør i Fredericia Kommune og direktør i Sønderborg Kommune, bliver ny direktør for teknik- og miljø-området i Tønder Kommune.

TØNDER: Den ny direktør for teknik- og miljøområde i Tønder Kommune er fundet. På den lukkede del af kommunalbestyrelsesmødet onsdag aften faldt valget på den 53-årige Michael Holst, der blandt andet har en fortid som direktør i Sønderborg Kommune og kommunaldirektør ved Fredericia Kommune.

Michael Holst afløser Ditte Lundgaard Jakobsen, der 1. december 2020 vendte tilbage til sin tidligere arbejdsplads Aabenraa Kommune, og en stilling som direktør for plan, teknik og miljø.

Med sin erhvervsmæssige fortid, der også omfatter en officersstilling som kaptajn i Den Kongelige Livgarde, har den kommende direktør et indgående kendskab til den kommunale verden, og det at fungere på højeste niveau i en politisk organisation.

Annonce

Glad borgmester

- Jeg er rigtig glad for valget af Michael Holst som ny direktør for teknik og miljø. Michael kommer med nogle erfaringer og kompetencer, som jeg er sikker på, at både direktionen og hans kommende medarbejdere vil få stor glæde af, siger borgmester Henrik Frandsen i en udsendt pressemeddelelse.

Michael Holst kommer til Tønder fra en stilling som projektdirektør ved Musskema.dk, hvor han blandt andet har fungeret som strategisk ledelsesrådgiver for primært offentlige topledere og arbejdet med udvikling af ledelsesværktøjer.


Michael kommer med nogle erfaringer og kompetencer, som jeg er sikker på, at både direktionen og hans kommende medarbejdere vil få stor glæde af.

Henrik Frandsen, (Tønder Listen), borgmester, Tønder


Den nye direktør lægger ikke skjul på, at noget af det, der motiverer ham allermest, er, at kunne bidrage til at skabe de bedst mulige rammer for borgerne, erhvervslivet, politikerne og de ansatte.

Michael Holst, ny direktør teknik- og miljø Tønder Kommune. Foto: Tønder Kommune/Helle Andersen

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet i Tønder Kommune, ikke mindst fordi jeg i meget høj grad kan identificere mig med Tønder Kommunes leveregler og hele det ledelsesgrundlag, der er skabt i kommunen. De sidste par år er det blevet helt klart for mig, at jeg trives bedst, når jeg er en del af et aktivt fællesskab, hvor man samarbejder om og udvikler fælles mål, siger Michael Holst, der tiltræder i sit nye job den 1. marts.

Annonce

30 ansøgere

Michael Holst blev udvalgt blandt 30 ansøgere til stillingen.

- Det var et meget stærkt ansøgerfelt. Vi har ikke haft et, der har været stærkere, siger kommunaldirektør Klaus Liestmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce