Annonce
Sønderborg

Ansat testet positiv på plejehjem: Er vaccineret to gange

En medarbejder er testet positiv for corona på Dalsmark Plejehjem. Arkivfoto: Claus Thorsted

Rinkenæs: En medarbejder på Dalsmark Plejehjem er testet positiv for coronavirus. Det fortæller Emil Tang, direktør for Danske Diakonhjem, som driver Dalsmark Plejehjem.

Alle ansatte på plejehjemmet bliver testet to gange om ugen, og det var ved den anden ugentlige test, at der var en positiv test.

Derfor er alle borgere og ansatte på plejehjemmet nu pcr-testet og man afventer svaret på disse. Den positivt-testede medarbejder er blevet vaccineret to gange. Det samme er de andre ansatte og beboere, fortæller Emil Tang.

Annonce

- Hvis testen er god nok, og det er korrekt at den er positiv, så viser det bare at der er en sprække i de her vacciner. Jeg tror nu på, at der er en fejl i testen, og håber at vores andre test kommer tilbage negative, siger han.

Besøgsrestriktionerne på plejehjemmet er uændret, men på Dalsmark Plejecenter håber man at de pårørende vil vente med at komme på besøg til efter weekenden.

Emil Tang forventer at få svar på alles test i løbet af lørdag eftermiddag. Først herefter vil det vise sig, om der er coronavirus på plejehjemmet, eller ej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Så længe må Team Esbjerg undvære sin største stjerne: Status på Estavana Polmans knæskade

Annonce