Annonce
Debat

Anstændighed og kultur i forvaltning

Læserbrev: I "Kommentar: Lidt for sparsommelig kommune ramte protesebruger" påpeger JV-redaktør Bjarne Lindquist Bentsen helt rigtigt, at Aabenraa Kommunes forvaltning og politikere nemt i deres spareiver kan komme til dels at give Steen Christiansen et utilfredsstillende liv, dels at koste skatteyderne unødige udgifter.

Ud over det økonomiske spørgsmål indeholder protesesagen imidlertid også et seriøst spørgsmål om kulturen i forvaltningen.

Steen Christiansen har i artikler i JydskeVestkysten fortalt om utidige og helt uacceptable udtalelser fra sagsbehandlere.

Annonce

Forvaltningens direktør, Karen Storgaard Larsen, er i artiklerne ikke citeret for at tage afstand fra den måde at tale til borgere på.

Jeg sendte derfor Karen Storgaard Larsen og formand for det relevante udvalg, Karsten Meyer Olesen (S), en mail og udtrykte min bekymring om kulturen i forvaltningen.

Karen Storgaard Larsen svarede på min mail, men tog heller ikke her afstand fra de påståede utidige udtalelser.

Efter et møde mellem bl.a. Karsten Meyer Olesen (S), Steen Christiansen, Amputationforeningen og embedsmænd fra forvaltningen udtalte Karsten Meyer Olesen i JydskeVestkysten, at han havde bedt forvaltningens direktør indskærpe, at kommunens sagsbehandlere skal tale ordentligt til borgerne.

Det er beklageligt, at direktøren skal have den slags påpeget af en politiker. Det burde hun selv for længst have konkluderet.

Det er beklageligt, at Aabenraa Kommune på skatteydernes regning ansætter direktører, der ikke har forståelse for almindelig anstændighed i sit DNA.

Annonce
Debat For abonnenter

Formynderstaten er gået amok med nye rygeregler for de unge

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjylland For abonnenter

Mor tog drastisk beslutning for at passe på sin stille søn: - Jeg  kommer til at skulle kæmpe for ham resten af skolegangen

Tønder For abonnenter

Michelle og Bo flyttede til Tønder for at få mere ro efter en turbulent tid med deres alvorligt syge datter: - Det er det bedste, vi har gjort længe

Vejen

Ungt nybyggerpar: Rødding har det hele

Varde For abonnenter

Oswald er den manglende brik: Han giver ro, tryghed og snevejr

Sydjylland For abonnenter

Speciallærer sagde stop: Elever kastede med knive, borede blyant i Lises hånd og rev hårtotter ud af hendes hovedbund

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Læserbrev

Det er svært og dyrt at tage det klimavenlige ferievalg, når flysektoren bliver ved med at få forgyldt fripas herhjemme og i EU

Billund

23-årige Mathias har optimeret sine vaner og soverutiner: - Jeg kan mere som selvstændig, når jeg har det godt

Navne

Den sorte skønhed fangede Heidi og Jørgen

Varde For abonnenter

26 år gammel flyttede Nadia i eget hus - alene men med hund

Esbjerg For abonnenter

Efter et liv med tandpasta på væggene og dybe depressioner skulle Kristina vente fire måneder på hjælp: - Når jeg endelig har besluttet mig, så vil man også bare gerne have hjælpen

Haderslev

Kræn laver musik med udspring i sin diagnose: Det er som terapi for mig

Annonce