Annonce
Esbjerg

Antal indlagte stabilt: Sygehuset inddrager ferie for sundhedspersonale

Selv om antallet af indlagte covid-19 patienter er stabilt på Sydvestjysk Sygehus i disse dage, har sygehuset inddraget planlagt ferie for nogle af de ansatte. Foto: Annett Bruhn
Covid-beredskabet kræver ændringer i ferie- og vagtplaner på Sydvestjysk Sygehus.

Esbjerg: De mange sygeplejersker, læger, sosu'er og portører på Sydvestjysk Sygehus' covid-19 afsnit kan vente masser af arbejde i påsken og ugerne derefter. Derfor har en del af sundhedspersonalet fået inddraget planlagt ferie i for eksempel påsken.

Men der er ikke tale om, at al ferie for alle ansatte er inddraget i den kommende tid, fastslår Morten Godiksen, kommunikationsmedarbejder ved sygehuset.

Han forklarer, at afgørelsen om ferieinddragelse er lagt ud til de forskellige afdelinger på sygehuset.

- Der er ikke tale om en stor fælles beslutning om inddragelse af al ferie for sundhedspersonalet på sygehuset, fortsætter han.

Planlægningen af corona-beredskabet og herunder ferieplanlægning og vagtplaner lavet ud fra, hvordan behovet for plejepersonale vil udvikle sig de kommende uger.

Torsdag er der indlagt 16 patienter med bekræftet corona-smitte. Dette tal har været konstant de seneste tre dage, tirsdag, onsdag og torsdag.

Mandag var der indlagt 15 patienter på covid-afsnittet i den gamle sengebygning, mens taller var 7 i fredags.

Blandt de mange medarbejdere, der er flyttet eller uddannet til at kunne arbejde i covid-afsnittet, har mange fået ændrede vagtskemaer, så de for eksempel skal gå i dagvagt i stedet for aftenvagt eller omvendt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Pseudo-oplukning af grænsen: Det er kun lidt bedre end ingenting

Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Sydjylland

Camping-indehaver skuffet over Mette Frederiksens delvise grænseåbning: Vi har brug for weekend-turister

Annonce