Annonce
Sport

Antonsens ketsjere driller i skidt start på sæsonfinale

str/Ritzau Scanpix
Anders Antonsen blev slået i to sæt, da han onsdag mødte Jonatan Christie fra Indonesien i sæsonfinalen.

Anders Antonsen fik en dårlig start, da han onsdag tog hul på sæsonfinalen i badminton, der spilles i Guangzhou i Kina.

Strengene på fire ketsjere gik i stykker, da den danske badmintonspiller tabte i to sæt til Jonatan Christie fra Indonesien med cifrene 21-23, 16-21.

Dermed ser det svært ud for den 22-årige dansker at nå videre til semifinalen i World Tourens sidste turnering i år.

Sæsonfinalen foregår med et indledende gruppespil. I hver gruppe er der fire deltagere, som hver skal igennem tre gruppekampe. De to bedste går videre til semifinalen.

Foruden Christie er Antonsen i gruppe med verdensetteren Kento Momota fra Japan og Tzu-Wei Wang fra Taiwan.

Christie kom bedst i gang med onsdagens kamp og var foran 9-5 undervejs i første sæt. Antonsen oppede dog sit spil og kom op på siden af indoneseren ved 11-11.

Derfra fulgtes de to ad i et yderst intenst sæt, der undervejs kostede Antonsen tre ødelagte ketsjere, da strengene sprang.

Danskeren misbrugte en sætbold ved 21-20, og i stedet kunne han se indoneseren hente tre point i streg og sikre sættet.

Det virkede til at ryste Antonsen, der slet ikke fandt rytmen i andet sæt, mens Christie fandt spil frem fra bedste hylde.

Det resulterede i en lynhurtig indonesisk føring på 11-2.

Bagud 5-17 begyndte Antonsen igen at finde fodfæste og indledte et comeback. Han nåede på 16-19, inden Christie gjorde arbejdet færdigt, efter at Antonsens fjerde ketsjer i kampen gik i stykker.

Torsdag venter Kento Momota, og det kræver en sejr for Antonsen over verdensetteren, hvis han vil videre fra gruppespillet.

Tidligere onsdag fik den anden danske deltager i sæsonfinalen, Viktor Axelsen, også en dårlig start, da det blev til nederlag i tre sæt til hjemmebanehåbet Chen Long.

Axelsen møder torsdag verdens nummer to, Tien Chen Chou, inden sidste modstander i gruppen, Anthony Ginting venter fredag.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fortsæt nu endelig bare det gode arbejde

Det har siden september kostet et velfortjent klip i kørekortet, hvis politiet opdager, at du roder med din mobiltelefon, mens du kører bil. 6814 bilister har følt konsekvensen af den strammede lovgivning. Det er mange, men det er ikke en eneste for mange. Tvært imod. Det var på høje tid, at konsekvensen for åbenlyst uopmærksom adfærd i trafikken blev takseret hårdere. Politiet anslår, at op mod 30-35 procent af uheld og ulykker i trafikken skyldes uopmærksomhed. Mennesker kommer alvorligt til skade. Nogen kære dør. Fordi andre mener, at det er nødvendigt at læse en sms, kigge på Facebook, skrive en besked i Messenger, lede efter musik på Spotify. Mens bilen tordner afsted gennem landskabet. Det tager ikke meget mere end fire sekunder at læse en sms og besvare med et thumbs up, en smiley eller et hjerte. Mange af os har gjort det. Men fire sekunder er knap 60 meter hen ad vejen ved skolen. Det er knap 90 meter på landevejen. Og næsten 125 meter på motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 kilometer i timen. I blinde. Det er livsfarligt, og selvfølgelig skal den slags ligegyldighed med andres liv og helbred koste noget mærkbart. Leder af færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Reinholdt, havde forventet, at flere ville lade mobilen ligge, da klippereglen trådte i kraft i september. Det forventede han med afsæt i erfaringer, fra dengang hastighedsforseelser begyndte at koste klip. Sådan er det desværre ikke gået. Der er ikke noget i antallet af klip, der tyder på bedring. Der er ikke noget i færdselspolitiets oplevelser, der tyder på det. I virkeligheden er det nok ikke så overraskende. Vi - og det vi gælder altså næsten os alle - har fået et helt utroligt tæt forhold til vores mobiltelefoner, og vi sætter den over venner, familie, koner og børn i masser af sociale sammenhænge. Der er det dog ikke strafbart, blot tankevækkende. I trafikken derimod skal vi ikke acceptere det. Det tog tid med alkohol og det at føre bil, men det blev dog med tiden totalt uacceptabelt. Vi må samme vej med mobilen, og vejen går over en række klippede kørekort. Klø på, kære politi. Vi trænger tydeligvis til kollektiv opdragelse, og den må være lidt hårdhændet. Hver og en af dem I klipper har fortjent det.

Annonce