Annonce
Billund

Apoteket åbner afdeling i Kvickly i Grindsted til november

Apoteker Lene Brandstrup, til højre, og Birgit Mølsted, der bliver chef i Lyngapoteket, der åbner 1. november. Foto: Martin Ravn
Til november bliver der indrettet et nyt apotek hos Kvickly i Grindsted. Det er en filial af Grindsted Apotek, som dog får eget navn, Lyngapoteket.

Grindsted: Den 1. november får Grindsted et nyt apotek, Lyngapoteket.

Det kommer til at ligge i Kvickly i Vestergade og apoteket bliver placeret på højre side ved indgangen til varehuset - efter postafdelingen.

Det nye apotek er en filial af Grindsted Apotek, og det bliver indrettet på et 89 kvadratmeter stort areal.

Det nye apotek er resultatet af en aftale, der er indgået mellem apotekerkæden Apotekeren, som Grindsted Apotek er en del af, og Coop som betyder, at en række Kvickly-varehuse i Danmark får eget apotek. Kvickly i Grindsted bliver det andet varehus i landet, der får en apoteker-butik.

Varehuschef hos Kvickly i Grindsted, Jasmin Ticevic fortæller, at Coop har kørt test med det nye koncept i fire varehuse.

- Alle steder har det givet positiv respons, fortæller Jasmin Ticevic.

Annonce

Lyngapoteket

Lyngapoteket åbner i Kvickly i Grindsted den 1. november.

Det er en filial af Grindsted Apotek og bliver en apoteker-butik, som i de kommende år vil åbne i en række Kvickly-varehuse.

Lyngapoteket får to medarbejdere fra Grindsted Apotek, og det bliver Birgit Mølsted, der skal stå for filialen.

Det er Grindsted Apotek, der står for den økonomiske del af etableringen og driften af det nye apotek.

Firmaet 2LP Retail Furniture i Aulum skal stå for opbygningen af det nye apotek.

To medarbejdere

Heller ikke apoteker Lene Brandstrup var i tvivl, da hun fik tilbudet fra apotekerkæden.

- Det giver god mening at yde en god service overfor kunderne, mens de alligevel er i Kvickly for at klare de daglige indkøb, siger Lene Brandstrup.

Det bliver Birgit Mølsted, der kommer til at styre byggeriet af det nye apotek, og også hende, der skal stå for apoteket, hvor der vil være to medarbejdere. Det er nogle, som kunderne kender i forvejen fra Grindsted Apotek.

- Vi får stort set de samme artikler, som på Apotekertorvet, men de hylder, vi får, er nemmere at gå til. Vi ser på kundernes behov, men udbuddet bliver bedre eksponeret i det nye apotek. Og recepter bliver ikke noget problem. Dem kan alle apoteker trække ned fra en fælles server, siger Lene Brandstrup.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce