Annonce
forside

Appel fra Videbæk: Hold stemmerne hjemme

Kurt Nybo og Linda Nielsen opfordrer vælgerne i Videbæk-området til at stemme lokalt for at sikre indflydelse. Privatfoto

Kandidater fra den østlige del af kommunen opfordrer vælgerne til at stemme personligt på de lokale kandidater for at sikre indflydelse i det nye byråd.

Videbæk: Der er to budskaber på programmet, når der i aften bliver holdt vælgermøde på Westergaards Hotel i Videbæk.

Det ene er vigtigheden af, at man stemmer personligt på en lokalkandidat.

Det andet er udviklingen af den østlige del af kommunen.

- Det er afgørende, at vi synliggør for vælgerne her i øst, at det er vigtigt at holde stemmerne hjemme. Jo stærkere mandat vi sender vores lokalt valgte politikere af sted med, jo mere indflydelse får området, lyder meldingen fra Kurt Nybo (V) og Linda Nielsen (S).

Videbæk-kandidaterne er ikke alene om at slå på tromme for lokalområdets egne kandidater. I Tarm er der lavet en Facebookgruppe med det samme budskab til vælgerne.

Videbæk-vælgermødet begynder klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce