Annonce
Vejen

Appel til butiksejere: - Ta’ fat i jeres rådgivere

Langt mere end halvdelen af forretningerne i Vejen er lukket ned på grund af risikoen for coronasmitte. Foto: Dorthe Andresen
Langt mere en halvdelen af forretningerne i Vejen er nu lukket ned. Citymanager Flemming Simested opfordrer forretningsindehaverne til at tage fat i rådgivere eller revisorer omkring hjælpepakkernes muligheder.
Annonce

Vejen: Citymanager Flemming Simested er ikke et øjeblik i tvivl om, at langt størstedelen af forretningerne i Vejen har og vil opleve en nedgang i omsætningen i en størrelsesorden, som gør det svært at skabe en rentabel indtjening.

Lige siden starten af Coronakrisen har Flemming Simested fulgt udviklingen nøje, og han har forsynet Vejen Handelstandsforenings medlemmer med nyhedsbreve med informationer og gode råd.

Netop nedgangen i omsætningen har fået Flemming Simested til at sende følgende appel til forretningsindehaverne:

- Ikke at det er et fantastisk råd herfra, men jeg vil alligevel opfordre indehaverne til at tage fat i rådgivere eller revisorer for at få aftalt, hvordan der kan gøres brug af de lancerede hjælpepakker – jo før jo bedre.

Ikke at det er et fantastisk råd herfra, men jeg vil alligevel opfordre indehaverne til at tage fat i rådgivere eller revisorer for at få aftalt, hvordan der kan gøres brug af de lancerede hjælpepakker – jo før jo bedre.

Flemming Simested, citymanager

Annonce

Vær kreative og pas på

Flemming Simested vurderer, at mere end halvdelen af forretningerne har valgt at lukke frivilligt, og flere vil følge efter. Også flere af de landsdækkende kæder begyndte allerede i løbet af sidste uge at lukke ned.

- Jeg har på opfodring drøftet en mulig fælles delvis lukning – altså begrænset åbningstid – men må konstatere, at med den nuværende situation med mere en halvdelen, der allerede har lukket, og hvor vi må forvente, at flere følger efter, så giver dette ikke mening, og vi kunne heller ikke have gjort det tidligere, konstaterer citymanageren i et af sine nyhedsbreve.

Flemming Simested mener, at det for de forretninger, der stadig har åbent, gælder om at hjælpe kunderne, at være kreative samt gøre det nemt for kunderne:

- Fortæl at I er klar til hjælpe kunderne alt det I kan, selvom I ikke er så tilgængelige som I normalt er. Vær kreative, tilbyd udbringning - mit forslag om fælles udbringning gælder stadig, hvis det har interesse for jer. Og til sidst; Pas på jer selv - og alle andre, lyder det fra Flemming Simested.

Citymanager Flemming Simested følger situationen i forretningslivet tæt og bidrager med råd og vejledning gennem hyppige nyheds-updates. JV-arkiv
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce