Annonce
Vejen

Arkil-brødre indtræder i ejerkredsen bag Royal Oak Golf Club

Indehaverne af Arkil-koncernen, Jesper og Jens Arkil, indtræder i ejerkredsen bag Royal Oak Golf Club i Jels. Pressefoto
Bjert Ejendomme takker af som medejere af golfanlægget i Jels. Jesper og Jens Arkil bliver nye medejere sammen med selskabet Vision Properties A/S.
Annonce

Jels: Royal Oak Golf Club i Jels får nye medejere.

Det er virksomheden Bjert Ejendomme, der takker af. Det giver plads til nye prominente erhvervsfolk i ejerkredsen. Det er brødrene Jesper og Jens Arkil – indehavere af entreprenørkoncernen Arkil –, som træder ind i ejerkredsen. Arkil Holding A/S har hovedkontor i Vojens.

I ejerkredsen bag Royal Oak-anlægget, som kvalitetsmæssigt hører til blandt landets bedste baner, er desuden Vision Properties A/S. Det er et selskab ejet af Jysk Holding A/S og Schou Holding A/S.

Annonce

Stolte traditioner

Royal Oak Golf Club blev åbnet i 1992 med fabrikant Andreas Schou som grundlægger. Siden er ejerkredsen blevet udvidet, og i 2015 var ejerne et trekløver bestående af Schou-familien, Lars Larsen (Jysk) og Arne Hougaard (Bjert Invest).

- Jeg vil gerne takke Bjert Ejendomme for et godt samarbejde omkring banen og selskabet bag, og det glæder mig, at selskabet fortsætter sit engagement i Royal Oak gennem et Eagle Sponsorat. Samtidig glæder jeg mig til at se, hvad vores nye medejere kan bidrage med af optimeringer og forbedringer. De har både lysten og engagementet til at gøre en forskel for Royal Oak og til at fastholde den høje standard, banen er kendt for, siger Jørgen Schou, bestyrelsesformand i Vision Properties A/S i en pressemeddelelse.


Både min bror og jeg kender golfsporten, og vi kender Royal Oak som et fantastisk anlæg med stolte traditioner. Dem glæder vi os til at være med til at videreføre.

Jesper Arkil


Også Jesper Arkil ser frem til at blive en del ejerkredsen:

- Både min bror og jeg kender golfsporten, og vi kender Royal Oak som et fantastisk anlæg med stolte traditioner. Dem glæder vi os til at være med til at videreføre, siger Jesper Arkil.

Royal Oak Golf Club blev åbnet tilbage i 1992 af daværende statsminister Poul Schlüter. Ændringerne i ejerkredsen får ingen betydning for medlemmer, gæster eller i restaurant/café i det stråtækte klubhus. Foto: Jørgen Schultz

Ændringerne i ejerkredsen kommer ikke til at betyde ændringer for hverken medlemmerne for de godt 400 medlemmer i Royal Oak Golf Club eller for andre gæster.

Golfanlægget vil blive drevet videre som hidtil, og det samme gælder i Golfbanen bliver drevet videre som hidtil, og det samme gælder Restaurant Royal Oak, der fortsætter med Thomas Marxen i spidsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce