Annonce
112

Arrangør efter første store koncert i kasernegård: - Stedet indbyder til meget mere

Ifølge Event C, der stod bag lørdagnes arrangement, er udsigt til flere koncerte i gården på Bülows Kaserne. Foto: Joan Barløse, Event C
Direktør i Event C, Ulrich Nicolaisen, glæder sig over en vellykket koncert i gården ved Bülows Kaserne. Et enkelt problem var der dog, da der ikke var pladser nok til dem, der havde købt siddeplader.
Annonce

Fredericia: Det er næppe sidste gang, der er blevet afviklet en større koncert i gården på Bülows Kaserne, hvor Lars Lilholt Band spillede for omkring 1400 mennesker lørdag.

I hvert fald ikke hvis det står i Evant C, der stod bag gårsdagens koncert.

- Det var første gang, vi lavede noget på kasernen, og selve stedet indbyder til meget mere. Rammerne er rigtig gode, og lyden var faktisk rigtig, rigtig god. Det var vi en lille smule loren på, om den var, men det var rigtig fint, siger direktør i Event C, Ulrich Nicolaisen.

- Overordnet er vi super tilfredse, og det passede godt ind i 6. Juli-programmet med en koncert, der startede allerede om eftermiddagen og sluttede klokken 20.45, så det var også rigtig fint.

Der er ingen tvivl om, at vi er klar til mere på kasernen – også i større målestok. Vi er allerede i dialog med nogle kunstnere til 2020. Både inden sommerferien men også specielt til sensommeren 2020.

Ulrich Nicolaisen, direktør Event C.

Annonce

For få siddepladser

En ret kraftig vind skabte nogle udfordringer. Det samme gjorde en tribune, der var for lille. Omkring 300 gæster havde på forhånd købt billet til en siddeplads, men alligevel var det ikke alle, der kunne nyde koncerten siddende.

- Vi havde nogle udfordringer med en tribune, som var udsolgt på forhånd. Der har vi lagt os fladt ned og sagt, at det beklager vi selvfølgelig. Vi havde en tribune, der er indkøbt med plads til 300 gæster, og da der var 230 gæster på den, så den fyldt ud, siger direktøren.

Alligevel ødelægger det ifølge Ulrich Nicolaisen ikke helhedsindtrykket af koncerten og ikke mindst koncertstedet, hvor der med stor sandsynlighed vil blive holdt flere større koncerter i fremtiden.

- Der er ingen tvivl om, at vi er klar til mere på kasernen – også i større målestok. Vi er allerede i dialog med nogle kunstnere til 2020. Både inden sommerferien men også specielt til sensommeren 2020, afslører Ulrich Nicolaisen.

- Overordnet er vi super tilfredse, og det passede godt ind i 6. Juli-programmet med en koncert ,der startede allerede om eftermiddagen og sluttede klokken 20.45, så det var også rigtig fint.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce