Annonce
Aabenraa

Arrangørerne bag Bil Banko lover: Ingen behøver gøre plads til en halv gris i bilen

Bilerne skal køres i stilling til torsdagens alternativ til den sædvanlige byfest. Arkivfoto
I Tinglev var årets byfest aflyst sidste weekend, men lokale kræfter er gået sammen for at trække et coronavenligt arrangement til byen. Bil Banko løber af stablen torsdag, og der er plads til 150 biler.
Annonce

Tinglev: Tim Skovmand, ejer af Tinglev Bogtrykkeri, havde lidt for meget fritid under nedlukningen af Danmark i foråret.

Det er den bedste forklaring på, hvorfor der på torsdag triller op mod 150 biler ind på Ringriderpladsen i Tinglev for at spille Bil Banko. En disciplin hvor man som familie eller et hold venner tager af sted i én bil og får tallene råbt op over bilradioen, så man selv kan krydse af og vinde gode præmier på behørig afstand til fremmede.

- Jeg gik og puslede med ideen selv og foreslog det så i Tinglev Handels- Håndværker og Industriforening. De ville gerne være med, og det er jeg glad for, for der har godt nok været noget mere arbejde i det, end jeg havde regnet med, siger Tim Skovmand.

Annonce

Fest for hele familien

Arrangørerne har de seneste uger været i gang med at indhente alverdens tilladelser for at få lov til at afholde arrangementet. Bankoplader og vært skal de dog ikke selv stå for, da konceptet bliver drevet af Jonas Bonnerup fra Radio Globus, som har været rundt i flere byer med arrangementet.

- Det ser rigtig festligt ud med hujen, musik og dytten, og både børn og ældre kan være med, forsikrer Tim Skovmand og lover, at præmierne er nemmere at håndtere end en halv gris.

Der er allerede forhåndreserveret 50 pladser, og han håber, at endnu flere vil støtte op om at få lidt stemning i byen, når årets byfest ikke kunne afholdes på grund af corona.

- Hvis der i snit er tre eller fire personer i hver bil, så kan vi ende med at blive rigtig mange til Bil Banko. Det ville være sjovt, siger Tim Skovmand.

Find information om arrangementet på www.tinglev.dk.


Det ser rigtig festligt ud med hujen, musik og dytten, og både børn og ældre kan være med.

Tim Skovmand
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce