Annonce
Erhverv

Arrangørerne bag Planner Days har valgt værtsby

Sønderborg bliver vært for Planner Days i 2020. Foto: Timo Battefeld
Arrangørerne af Planner Days har udpeget Sønderborg som værtsby for arrangementet i 2020.

Sønderborg: Danmarks dygtigste mødeplanlæggere skal mødes i Sønderborg 5.-6. maj 2020.

Det har arrangørerne af Planner Days bestemt.

- Vi glæder os til at vise gæsterne den udvikling, som Sønderborg har gennemgået og fortsat er midt i. Vi har meget at byde på, som kan være relevant indhold for kommende møder og konferencer, siger Niels Bøgskov Frederiksen, chef for Turisme og Landdistrikter i Sønderborg Kommune, som sammen med Hotel Sønderborg Strand, Scandic Sønderborg og Alsik står bag det kommende værtskab, i en pressemeddelelse.

Annonce

Sønderborg viser sig frem

Planner Days er en årligt tilbagevendende to-dages konference, hvor mødebranchen samles for at lade sig fagligt inspirere og netværke. Konferencen varer to dage, og undervejs skal over 100 mødeplanlæggere besøge en række steder og seværdigheder i Sønderborg, som dermed har fået en unik mulighed for at vise sig frem.

- Som deltager på Planner Days, skal man føle sig inspireret. Det gør vi blandt andet ved at mødes et nyt sted hvert år. Vi har ikke tidligere afholdt Planner Days i Sønderjylland, og med Sønderborg får vi en lokation, som både har et særligt historisk islæt og samtidig er moderne og nytænkende. Ikke mindst i form af Sønderborgs erfaring med grøn omstilling og også med Alsik, som er et af de mest omtalte nybyggede konference- og spahoteller i det seneste år, siger Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid fra Danske Konferencecentre.

Arrangørerne af Planner Days er N:O:W, Organicer og Danske Konferencecentre.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

Danmark

Podcast: Tre tophold kæmper om oprykning fra 1. division - hvem trækker det længste strå?

Annonce