Annonce
Erhverv

Arrangørerne bag Planner Days har valgt værtsby

Sønderborg bliver vært for Planner Days i 2020. Foto: Timo Battefeld
Arrangørerne af Planner Days har udpeget Sønderborg som værtsby for arrangementet i 2020.

Sønderborg: Danmarks dygtigste mødeplanlæggere skal mødes i Sønderborg 5.-6. maj 2020.

Det har arrangørerne af Planner Days bestemt.

- Vi glæder os til at vise gæsterne den udvikling, som Sønderborg har gennemgået og fortsat er midt i. Vi har meget at byde på, som kan være relevant indhold for kommende møder og konferencer, siger Niels Bøgskov Frederiksen, chef for Turisme og Landdistrikter i Sønderborg Kommune, som sammen med Hotel Sønderborg Strand, Scandic Sønderborg og Alsik står bag det kommende værtskab, i en pressemeddelelse.

Annonce

Sønderborg viser sig frem

Planner Days er en årligt tilbagevendende to-dages konference, hvor mødebranchen samles for at lade sig fagligt inspirere og netværke. Konferencen varer to dage, og undervejs skal over 100 mødeplanlæggere besøge en række steder og seværdigheder i Sønderborg, som dermed har fået en unik mulighed for at vise sig frem.

- Som deltager på Planner Days, skal man føle sig inspireret. Det gør vi blandt andet ved at mødes et nyt sted hvert år. Vi har ikke tidligere afholdt Planner Days i Sønderjylland, og med Sønderborg får vi en lokation, som både har et særligt historisk islæt og samtidig er moderne og nytænkende. Ikke mindst i form af Sønderborgs erfaring med grøn omstilling og også med Alsik, som er et af de mest omtalte nybyggede konference- og spahoteller i det seneste år, siger Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid fra Danske Konferencecentre.

Arrangørerne af Planner Days er N:O:W, Organicer og Danske Konferencecentre.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce