Annonce
Aabenraa

Arwos udvider kloakarbejde på trafikeret vej

Forsyningsselskabet Arwos har besluttet sig for at udvide kloakarbejdet på Løgumklostervej i Aabenraa. Foto: Arwos

Aabenraa: Det igangværende arbejde på Løgumklostervej i Aabenraa er så langt fremme, at selve krydset i Løgumklostervej/Hjarupvej/Toften åbnes for trafik igen den 9. april 2021.

Forsyningsselskabet Arwos udvider dog arbejdet omkring Løgumklostervej, hvilket betyder, at Løgumklostervej fortsat er spærret for gennemkørende trafik i østgående retning frem til 13. august 2021.

Det oplyser Arwos i en pressemeddelelse.

Området bliver trafikalt påvirket fra krydset øst for Hjarupvej/Toften-krydset og ned til krydset Jernbanegade/Løgumklostervej. Her er der spærret for trafik i østgående retning indtil den 13. august 2021. I perioden vil der være omkørsel via Toften og Jernbanegade. I vestgående retning er vejen åben for trafik i hele anlægsperioden.

Der er åben for cyklister i begge retninger, dog vil man på nogle steder skulle stå af cyklen for at trække.

Hjarupvej vil fra den 9. april igen være delvis åben for trafik. Der vil dog fortsat være anlægsarbejde at tage hensyn til frem til slutningen af maj.

Annonce

Mindre trafik giver mod på mere

Det igangværende anlægsarbejde på Løgumklostervej var planlagt til at være færdig den 9. april. Arwos ser dog sit snit at forlænge projektet helt ned til krydset ved Jernbanegade.

- Vi oplever ikke særlig stor trafik og vurderer, at dette blandt andet skyldes de generelle omstændigheder i samfundet på grund af corona. Derfor vil vi gerne udføre arbejdet nu, siger projektleder Bianca Dam fra Arwos i pressemeddelelsen.

Arwos skal lægge to nye kloakledninger til regn- og spildevand i vejbanen. Lige nu er området fælleskloakeret.

Det betyder, at regn- og vejvand løber i samme kloak som husenes spildevand. For at mindske overløb til fjorden skal fællessystemet derfor adskilles. Derudover etableres stikledninger på tværs af Løgumklostervej i området imellem de to omtalte kryds.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Esbjergs sidste kvotekonge skovler penge: Har tjent mere end en kvart milliard kroner de sidste ti år, men nu truer Brexit

Erhverv

Montører overfuses af vrede kunder på hjemmekontoret: Nu får de hjælp til at nedtrappe konflikterne

Sydjylland

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Sønderborg For abonnenter

Modstander undrer sig over byggeri af biogasanlæg: - Det er grove løjer

KIF Kolding For abonnenter

Se analysevideo: Kaloriefyldt KIF Kolding-sejr over skuffende SønderjyskE

Annonce