Annonce
Kolding

Asger fra Jordrup tager stjernernes hjul i kampen mod sclerose

Blandt de 250 deltagere i Cykelnerven er Team Sønderjylland, som i år tæller 32 sønderjyder. Privatfoto.
Annonce

Jordrup: 250 danske cykelentusiaster lægger sig på hjul af Tour de France-stjernerne, når de til september kæmper sig i mål på afgørende bjergtoppe og cykler fire af de afgørende Tour-etaper dagen efter, at stjernerne cykler dem.

På Cykelnerven deler alle 250 deltagere en fælles passion for bjergcykling, men de har også en fælles mission – de cykler for at samle penge ind til forskning i sygdommen sclerose.

Landmand og Europa Parlaments-medlem for Venstre, Asger Bank Møller Christensen, er blandt de 250 cykelryttere, der cykler med i Scleroseforeningens cykelevent Cykelnerven.

- Jeg cykler med på Cykelnerven, fordi jeg gerne vil være med til at sætte fokus på én af de sygdomme, der er i vækst, som særligt kvinder er disponeret for. Samtidig er sclerose en sygdom, som hurtigt bliver overset i det store mediebillede, der primært fokuserer på kræft og dertilhørende organisationer, samt Røde Kors og Folkekirkens nødhjælp. I den sammenhæng vil jeg gerne vil være med til at fundraise til sclerose-forskningen, fortæller Asger Bank Møller Christensen.

Siden 2014 har Cykelnervens ryttere samlet tæt på 23,5 millioner kroner ind til forskning i sclerose.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce