Annonce
Læserbrev

Asocial adfærd af Socialdemokraterne ⁩

Læserbrev: Socialdemokraterne i Aabenraa Byråd glimrede ved deres fravær ved indvielsen af specialskolen Fjordskolen i Kruså den 10. september.

Skolens formand glimrede også ved sit fravær.

At Socialdemokraterne i Aabenraa Byråd i hele debatperioden har været modstander af at flytte Fjordskolen ind i den renoverede og nyindrettede Kruså Skole, er ingen hemmelighed.

Men i den langvarige debat om flytningen glemmes helt, at Socialdemokraterne gerne ville flytte skolen til Kruså, men kun på betingelse af, at der så skulle bygges en helt ny skole, og så skidt med den fraflyttede Kruså Skole.

Socialdemokraternes fravær tilgodeser ikke det flagskib, skolen er for kommunen. Mange forældre i andre kommuner ville ønske, de havde et sådant tilbud til deres udsatte børn.

Det overrasker, at de åh så sociale socialdemokrater ikke bakkede op om indvielsen, ikke for politikernes skyld, men for at bakke op om forældrene og deres børn.

Om man vil deltage i indvielser eller ej, afgør man selvfølgelig selv, men at alle ni socialdemokratiske byrådsmedlemmer valgte at blive væk fra denne mærkedag og milepæl for Fjordskolen, finder jeg meget asocial, især over for de forældre, der var mødt op med deres børn, hvoraf mange har behov for særlig hensyntagen.

Mon nogle af de ni fraværende socialdemokratiske byrådsmedlemmer har røde ører i dag?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce