Annonce
Kultur

Her genopliver de festivalstemningen: - Vi føler os forpligtede til at prøve et eller andet

Det er endnu engang blevet tid til at varme sangstemmen op, når Assersbølgaard byder på seks havefester fra maj til september. På trods af coronavirus og restriktioner tror de på, at det bliver en realitet. Arkivfoto: Jacob schultz
Asssersbølgaard er endnu engang klar til slukke tørsten for både kolde fadøl og koncertoplevelser. De inviterer nemlig på seks havefester, der byder på mange forskellige kunstnere.

Musik: Der bliver spillet op til fællessang på Assersbølgaard, når de afholder seks havefester fra maj til september, og der er noget for alles smag på programmet.

Årets havefester er inspireret af sidste års succes, men denne gang er de spredt ud over en længere periode og med forskellige kunstnere, så det ikke er det samme publikum, festerne trækker på.

Derfor inviterer Assersbølgaard i år til havefester med alt fra Kandis til Midt om natten, der er klar til at spille op til fællessang. Dansegulvet bliver nemlig pakket væk til de første par havefester for, at de kan overholde corona-restriktionerne, der er tænkt nøje ind i planlægningen.

Annonce

- Vi tager alle forholdsregler. Så hellere at vi kan åbne mere op med for eksempel dansegulv. Hellere bygge det den vej end bygge det ned af, siger Jonas Bonnerup, der påpeger, at de også har anmodet om at få en corona-testbil ud til havefesterne.

Program for havefesterne

22. maj kl. 15-22: Hyggelig havefest med Midt om natten og Tom Donovan.

5. juni kl. 15-22: Hyggelig havefest med John Mogensen Jam og Shubi.dk.

19. juni kl. 15-22: Hyggelig havefest med et endnu ufærdigt program.

3. juli kl. 15-22: Hyggelig havefest med Keen on Queen og et lokalt band.

28. august kl.15-22: 90'er havefest med Morten Hampenberg, Daze og Mikè fra Cargo.

10. septemper kl. 17: Havefest med Kandis-koncert.

Det betyder, at havefesterne bliver arrangeret, så man sidder otte personer ved et bord, hvor hvert bord er et selskab. Som udgangspunkt må man ikke bevæge sig frit rundt, og det betyder derfor også, at de forventer, at man skal kunne bestille mad- og drikkevarer fra sit bord, hvorefter det vil blive serveret.

Håb for festerne

Jonas Bonnerup og hans kollegaer har tiltro til, at havefesterne bliver en realitet, og derfor gør de lidt ekstra for at vise, at de tror på det. Deres største håb er, at de kan sætte flere billetter til salg, end de 500 der i øjeblikket er til salg til hver havefest.

- Vi vil gerne vise, at vi tror, at det er muligt. Vi har rammerne og udstyret til det, så vi føler os forpligtede til at prøve et eller andet. For vi føler virkelig, at det her livemusik skal overleve corona-krisen, siger Jonas Bonnerup.

Skulle det ske, at de er nødsaget til at aflyse havefesterne på grund af nye corona-restriktioner, får man pengene retur for billetten.

Musikprogrammet på Assersbølgaard slutter med Kandis 10. septemper. Arkivfoto: Joan Karlsen


Vi vil gerne vise, at vi tror, at det er muligt. Vi har rammerne og udstyret til det, så vi føler os forpligtede til at prøve et eller andet. For vi føler virkelig, at det her livemusik skal overleve corona-krisen.

Jonas Bonnerup, Assersbølgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce