Annoncørbetalt indhold

At rejse er at leve - især hvis du har en rejseforsikring

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste kender sikkert H.C. Andersens citat “At rejse er at leve”. H.C. Andersen elskede at rejse verden rundt. Udover de mest tilgængelige steder som Italien, Frankrig og Spanien, rejste han også til mere eksotiske lande, eksempelvis i Afrika. Det samme vil de fleste danskere også i dag. Med flere års Covid-19-pandemi og rejserestriktioner er danskerne mere rejselystne end nogensinde. Der bliver bestilt feriebilletter og ferierejser i stor stil, for nu har danskerne for alvor udlængsel, og vil ud at opleve verden igen. Langt om længe og i den grad. Og for at ferien ikke igen skal gå i vasken af uforudsete hændelser, er det en rigtig god ide at tegne en rejseforsikring.


Annonce

Hvad er en rejseforsikring?

Hvis du skal ud at rejse, er det en god idé, at have en god rejseforsikring, så du er dækket så godt som muligt uanset hændelsens karakter. En rejseforsikring vil typisk hjælpe til med at kompensere og afhjælpe udgifter, der måtte opstå under din udlandsrejse. Den kan for eksempel være pludselig opstået sygdom, tyveri, overfald, evakuering eller bagageforsinkelse. Normalt tegner man en rejseforsikring til en specifik rejse, og med en varighed, der svarer til rejsens samlede varighed. Dog kan der også tegnes årsrejseforsikring, der dækker alle rejser inden for et år – vær dog opmærksom på, at der også her kan være et loft for den samlede rejseperiode.


Hvis du tænker, at du med det blå sygesikringskort er dækket godt ind med det meste, tager du desværre fejl. Selv inden for de enkelte lande og regioner i Europa, kan der nemlig være forskelle på, hvilke ydelser og behandlinger, der er dækket. Samtidig skal du sætte dig ind i rigtig mange forskellige regler, og tage mange forskellige hensyn. Med en rejseforsikring er du rigtig godt dækket ind.


Hvad dækker det blå sygesikringskort?

Det blå EU-sygesikringskort dækker sygdom i EU-lande. Hvis du på din ferie i udlandet skulle være så uheldig, at blive syg, kan det blive en rigtig dyr fornøjelse for dig. Rejser du i et EU-land eller i Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz, er du til en vis grad dækket af dit blå EU-sygesikringskort. Det giver dig adgang til behandling i sundhedsvæsnet på lige vilkår med borgerne i det land, hvor du rejser i. Skulle du imidlertid få brug for hjælp til hjemrejse, hvis du bliver syg eller kommer til skade under din ferie, er du ikke dækket, ligesom det blå sygesikringskort heller ikke nødvendigvis dækker eventuel egenbetaling til behandling i det land, hvor du befinder dig. Derfor er det en rigtig god disponering, at sørge for at have en rejseforsikring, som passer til den specifikke ferietype og rejsedestination.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.