Annonce
Debat

At skide i egen rede!

Annonce
Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup. Arkivfoto

Læserbrev: Lad os slå fast: Det var en fejl fra budgetforligsgruppen, at Vorbasse Skole ikke på lige fod med kommunens andre skoler i forbindelse med budget 2020 fik tildelt ekstra midler til rengøring af toiletter.

Vorbasse skole henvender sig skriftligt den 18. marts 2020 til Børneudvalget om også at få tildelt ressourcer.

Da rengøring ligger i Økonomiudvalget sender formanden for Børneudvalget brevet videre til borgmester Ib Kristensen (V) den 19. marts 2020. Børneudvalget orienteres efterfølgende herom.

Så når Jørn Poulsen fra Venstre skriver, at det er hyklerisk, at Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup klager over rengøringsstandarderne på skolen, så skulle han kigge indad og i egne rækker.

Velviljen til at rette op på rengøring har hele tiden været der fra Socialdemokratiets side, efter fejlen blev opdaget i marts 2020.

Men ikke desto mindre hører sagen hjemme i Økonomiudvalget, hvor Jørn Poulsens partifælle sidder for bordenden.

Heldigvis var det en enig budgetforligsgruppe, der ønskede at rette op på fejlen, således Vorbasse Skole nu på lige fod med kommunens andre kommunale skoler har fået tildelt ekstra ressourcer – 38.000 kroner til rengøring årligt.

Og ja, i Socialdemokratiet ønsker vi fortsat, at der fremover bruges flere penge på rengøring i de kommunale institutioner.

Det er en udgift, som vi mener hurtigt tjener sig ind i form af færre sygedage blandt vores medarbejdere og blandt børn og deres forældre.

At Jørn Poulsen i øvrigt har behov for at kalde en anden for hykler, må stå for hans egen regning. Vi synes, at det er under lavmålet.


I Socialdemokratiet ønsker vi fortsat, at der fremover bruges flere penge på rengøring i de kommunale institutioner. Det er en udgift, som vi mener hurtigt tjener sig ind i form af færre sygedage blandt vores medarbejdere og blandt børn og deres forældre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

VM: Dagens kampe og tv

Debat

Giv borgerne klar besked, Engelbrecht

Annonce