Annonce
Læserbrev

At slå til mennesker der ligger ned

Læserbrev: Det mest kujonagtige og menneskeforagtende er vel nok, når man slår til mennesker, der ligger ned.

Nu har JydskeVestkysten sammen med den øvrige selvgode, selvudnævnte elite, for mig at se, hetzet mod Dansk Folkeparti samt tillagt partiet alverdens dårligdomme især i de senere år. Hvor bliver "tonen" af. Disse selvgode mennesker er ellers de første, der råber op om "tonen". Men segmentet opdager slet ikke, at det selv har mistet "tonen".

Efter valget fortsætter JydskeVestkysten med nedrakning af Dansk Folkepartis vælgere, altså slå på en modstander eller lignende, der ligger ned. Se bare avisen dagen efter valget. Efter at alverdens ukvemsord er brugt mod Dansk Folkeparti, var der en fiffig JydskeVestkysten- journalist, der fandt et nyt ord for rigtig at nedværdige Dansk Folkeparti. Han kaldte Dansk Folkeparti for "Smørrebrødspartiet". Undskyld JydskeVestkysten! Hvad er det for noget? Jeg går ud fra at abonnere på en seriøs avis. Det skal dog siges, at hos nogen af de "selvinviterede gæsters" kultur er det normalt, at man tværer en hæl i hovedet på ens modstander, når denne ligger ned, men det har ikke noget med Danmark at gøre.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Grebet i luften: Når privatlivet ebber ud

Tidligere i år fik Facebook en bøde på fem milliarder dollars – 33 milliarder kroner – for at ”bryde privatlivets fred.” Facebook er grundlagt af amerikaneren Mark Zuckerberg – De ved, ham med det der mærkeligt glatte, udtryksløse ansigt og efter sigende indehaver af 30 ens hættebluser. Sjovt nok forudsagde samme Zuckerberg for næsten ti år siden, at privatlivets fred var slut. Et overstået kapitel i menneskehedens historie. Det var dengang, Facebook mest var et sted, hvor man kunne samle en hulens bunke venner, der fortalte, at de lige havde spist knækbrød, at lille Tobias havde lagt en skovsnegl i bleen, eller at de var sure over, at det regnede på deres fridag. Siden er anvendelsen af Facebook som bekendt blevet opgraderet til at omfatte meget mere: Chikane og trusler og måske ommøblering af folkeafstemninger. Mark Zuckerbergs pointe i 2010 var vist, at det var Facebook, der var årsagen til, at privatlivets fred hører fortiden til. Der fik han så med nogle års forsinkelse mere ret, end han selv havde regnet ned, men vi er alligevel et par stykker, der synes, at Facebook ikke skal have hele æren for, at det private siver ud af vores liv som luft fra en badebold. Vi kan også selv. Jeg kan da så glimrende huske en togtur fra København. 20 sekunder efter Valby ringede en dreng til sin far for at fortælle om en operation, han skulle gennemgå: - Ja, det gør ikke så ondt lige nu, men i sidste uge stak knoglen ud ad hånden. Der sad man så og sendte en stille tak til DSB, fordi man ikke længere kan købe mad i toget. Han holdt godt nok op, men kun blive for at blive afløst af en dame, der så ud til at have en alder, så hun i det mindste burde have hørt om Emma Gad: - Han ligger på sygehuset, men de kan ikke finde ud af, hvorfor han har så meget vand i venstre side. Hans arm er så tyk, at den ikke kan være i sygehustøjet. Men det er i hvert fald ikke fra hjernen, det vand kommer. Så er det, at man får lyst til at skrive en rasende kommentar om den manglende intimitet i vores liv og udstillingen af privatsfæren i det offentlige rum. På vores Facebook-væg.

Annonce