Annonce
Aabenraa

ATK-måling: 20 får nu træls brev fra politiet

20 personer får træls post. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Øster Løgum: En automatisk trafikkontrol i Øster Løgum mandag er endt med, at 20 personer kan se frem til en træls besked fra Rigspolitiet.

På Twitter oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi nemlig, at 20 af de mange kontrollerede bilister så stort på skiltningen med hastighedsgrænsen.

Der, hvor ATK-vognen stod, er det tilladt at køre højst 60 kilometer i timen. Topmålet mandag endte på 91 kilometer i timen, og det udløser også et klip i kørekortet.

Annonce

I øjeblikket har politikredsen sammen med rigets øvrige mandag sat gang i en ugelang kampagne med fokus på trafikanters lovovertrædelser.

Den målrettede indsats gælder trafikanterne over en bred kam, men især vil politiet have øje på lastbilerne, oplyser vicepolitiinspektør Knud Reinholdt, der er leder af færdselsafdelingen i Syd- og Sønderjyllands Politi, i en pressemeddelelse.


Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce