Annonce
EfB

Austin får ny makker: Ny back starter forsvarsrokade

Rodolph Austin, der her rydder en modstander af vejen i pokalkampen mod Glamsbjerg, er seedet i midterforsvaret - det samme bliver Kevin Conboy formentlig lige om lidt. Foto: Michael Bager
Clinton Antwi er hentet for at spille, og det åbner naturligvis spørgsmålet om Kevin Conboys fremtid på holdet. Den synes sikker, lige som det er sikkert, at EfB fortsat jagter forstærkning.
Annonce

Da det onsdag formiddag kom frem, at EfB har lejet den 20-årige ghanesiske venstre back Clinton Antwi i FC Nordsjælland for resten af sæsonen, var det ikke ligefrem noget, der fik de faste mandagstrænere på sidelinjen ved træningsbanen til at slå flik-flak af benovelse og begejstring. Og det var ikke kun, fordi flere af dem for længst er ovre den alder, da et flik-flak kunne lade sig gøre.

Nej, de skumlede lidt, fordi det jo i deres optik ikke er en venstre back, EfB står og mangler - vel snarere en central midtbanespiller. Hvad de måske ikke helt havde fået med var, at aftalen med Clinton Antwi skal ses som indledningen til en regulær forsvarsrokade. Det afslørede træner Olafur Kristjansson efter træningen.

- Clinton Antwi er hentet hertil for at spille, og så er planen at rykke Kevin Conboy ind i det centrale forsvar ved siden af Rodolph Austin. Jeg synes, vi mangler styring og duelstyrke i den centrale del af banen, og det kan Kevin give os. Når vi ikke kan hente den centrale forsvarsspiller, vi vil have, må vi løse problemet internt, sagde Olafur Kristjansson, der har udnyttet sine kontakter i FC Nordsjælland, hvor han også har været cheftræner, for at få aftalen med Clinton Antwi på plads.

- Han havde flere muligheder i 1. division, så jeg er meget glad for, at han valgte os. Han er hurtig, han er god på bolden, og så er han faktisk også ret god i luften trods sin højde, forklarede EfB-træneren.

Annonce

16 kamp i sidste sæson

Ifølge statistiksiden superstats.dk spillede Clinton Antwi 16 kampe for FC Nordsjælland i sidste sæson. 11 af dem fra start, fem gange som indskifter, seks gange blev han pillet ud, en gang blev han smidt ud, og så leverede han blot ét oplæg til mål.

Olafur Kristjansson udelukker ikke, at Antwi allerede kan være i spil til hjemmekampen mod Helsingør fredag, og for at vende tilbage til jagten på den midtbanespiller, som mandagstrænerne efterlyser, er træneren i øvrigt helt enig.

- Men fordi vi jagter en midtbanespiller, går alt andet jo ikke i stå. Det kan jo ikke være sådan, at vi glemmer resten af truppen, fordi vi mest af alt står og mangler en midtbanespiller. Men det gør, vi leder stadig, og det helt perfekte vil være to nye til midtbanen, men vi kan også leve med en, sagde Olafur Kristjansson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Trekantområdet

Minkavler fra Farre: Om lidt bliver her stille, meget stille

Annonce