Annonce
Erhverv

Autocentralen slået på målstregen om prominent lederskabspris: Slået af firma fra Esbjerg

Det var lige ved og næsten for Autocentralens ledelse i form af (fra venstre) Palle Lindskov Jensen, Knud Majgaard Jensen og Anders Lindskov Jensen, der var indstillet til prisen som Årets Ejerleder 2021. De blev i lokal runde slået af Ejsberg-firma. Foto: Søren Gylling
Den store Kolding-baserede virksomhed Autocentralen blev her til aften slået på målstregen i kapløbet om prominent lederskabspris. Den gik i stedet til et esbjergensisk firma inden for den maritime sektor.

Kolding: Den store bilforhandlerkoncern Autocentralen, som er grundlagt i Kolding, blev onsdag aften slået på målstregen om den prominente Årets ejerleder 2021 i Sydjylland, der blev uddelt af revisionshuset PwC i samarbejde med Nykredit og Dansk Erhverv ved et event onsdag hos PwC's afdelingen i Vejle.

I spidsen for Autocentralen står de tre familiemedlemmer i form af faderen Knud Majgaard Jensen og sønnerne Anders Jensen og Palle Jensen.

De tre kan i fællesskab noget med eminent ledelse, engagement i lokalsamfundet og medarbejderpleje, og af de årsager var de nomineret til prisen, skriver PwC i indstillingen af virksomheden.

Annonce

Vinderen af kapløbet blev i stedet ejerlederen bag Esbjerg Maritime Service ApS, Kenneth S. Hagelskjær. Virksomheden er specialiseret i design og fremstilling af rør, tanke, stålkonstruktioner og mekaniske løsninger med særligt fokus på energisektoren og den maritime branche.

Hos Dansk Erhverv er man ikke i tvivl om, at Kenneth S. Hagelskjær er den rette vinder af Årets Ejerleder 2021 i Sydjylland:

- I Kenneth S. Hagelskjær har man en dygtig ejerleder, der har et stærkt fokus på at udvikle talent i virksomheden, ligesom han er en aktiv bidragsyder i Education Esbjerg. Hans indsat for at tiltrække flere kvinder til en ellers mandsdomineret branche er også meget prisværdig, siger Betina Hagerup, direktør for markeder i Dansk Erhverv.

Foruden Autocentralen var også Martin Heinze og Lasse Nielsen fra Esbjerg-firmaet RackBuddy ApS indstillet til den lokale pris.

Ejerlederen Kenneth S. Hagelskjær fra Esbjerg Maritime Service ApS går herfra videre til landskåringen, som finder sted den 18. november 2021 hos PwC i Hellerup.

Kort fortalt om Årets ejerleder-prisen

Revionshuset PwC afholder hvert år (med undtagelse af året 2020) Årets ejerleder 2021 i Sydjylland, og i 2021 er det 18. gang, at PwC i samarbejde med Nykredit og Dansk Erhverv uddeler prisen. 

Prisen som Årets ejerleder går til den ejerleder, der har gjort en stor forskel for virksomhedens succes og er med til at skabe en bæredygtig fremtid. 

Prisen tager afsæt i regionale nomineringer, og i alt syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 18. november 2021 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.


Annonce
Erhverv For abonnenter

Travl erhvervsmand fik stor sponsoraftale i hus: Hjertet banker for fodboldklub

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Poul har den livstruende kræft, som kun rammer mænd: Dødsangst er ikke noget vi mænd taler om

Kultur For abonnenter

Lars bor i et hus med en helt særlig historie: Fra sin altan har han en unik udsigt over hele Kolding

Erhverv For abonnenter

Så er den gal igen: Grillkiosk får bøde for indtørret kødsaft, fedtperler og seks kolde pølser med en afløbsslange henover

Haderslev

Risiko for spredning: Fyrrum står i flammer på landejendom

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Tønder For abonnenter

DF-lokalformand i ny kampagnevideo: - Tyskerne er kommet til magten i Tønder

Haderslev For abonnenter

Derfor kan det være Lidl, der er på vej til Haderslev: "Det er en attraktiv by med gode med udviklingsmuligheder"

Sydjylland For abonnenter

Jeg skød en impala på min 14-års fødselsdag: Det kunne have været mig, der var endt som en sag hos kommunen

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Varde For abonnenter

Trafikplaner for millioner i Blåvand holder for rødt lys - er først færdig i 2025

Billund For abonnenter

Maskinfabrik vokser: Snart breder virksomheden sig over 2000 kvadratmeter

Haderslev

Sammen mod ensomhed: For Anette, Jonna og Steen er mandag verdens bedste dag

Annonce