Annonce
Kolding

Av-av-av: Byrådsmedlem er slået ud af en hjernerystelse

Tanya Buchreitz er ikke rask nok til at kunne passe sit politiske arbejde endnu, har hun måttet erkende. Arkivfoto: Steffen Nielsen
36-årige Tanya Buchreitz Løwenstein slider med at komme på fode igen efter en hjernerystelse.

Kolding: På fjerde måned slider Venstres 36-årige byrådsmedlem Tanya Buchreitz Løwenstein med at komme ovenpå efter en hjernerystelse.

Efter at hun kortvarigt forsøgte at genoptage sit politiske arbejde i sidste uge, har hun måttet erkende, at det var for tidligt. Derfor er Tanya Buchreitz nu igen sygemeldt fra sit byrådsarbejde - denne gang i op til fire måneder.

Jeg var da sikker på, at jeg ville være klar til at genoptage mit politiske arbejde den 1. december. Det var jeg bare ikke.

Tanya Buchreitz (V), byrådsmedlem

Annonce

Halv tid

Uheldet skete i midten af september, da Tanyas fire-årige datter Olivia i lutter glæde og leg stod og hoppede i sin seng og med sit baghoved ramte sin mor, som stod bag hende.

- Jeg kunne mærke, at jeg ligesom fik skubbet næsen op mod panden, mindes Tanya Buchreitz, der i første omgang lå derhjemme i 14 dage sygemeldt fra både job og politik. Derefter startede hun op på arbejdet som koordinator ved den forberedende grunduddannelse (FGU), men efter en uge måtte hun ned at ligge igen i et par uger.

- Siden har jeg arbejdet på halv tid. Jeg er lige kommet op på 30 timer. Det er jo fantastisk. Og jeg var da sikker på, at jeg ville være klar til at genoptage mit politiske arbejde den 1. december. Det var jeg bare ikke, konstaterer hun.

I sidste uge gik det galt, da hun var til to udvalgsmøder på samme dag. Det andet måtte hun forlade, før det var slut.

- Jeg bliver dårlig, hvis jeg presser mig selv. Jeg får dundrende hovedpine, og hvis jeg ignorerer det, bliver jeg svimmel. Min læge siger, at hun aldrig havde rådet mig til at gå i gang med politik igen nu. Det er helt vildt træls. Nu håber jeg jo selv, at en rolig juleferie er god for mig, siger Tanya Buchreitz.

I byrådet passer Venstres stedfortræder, Ole Martensen, hendes arbejde, mens hun er sygemeldt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Politikere underkender embedsmænd: Centralisering af feriepasning i SFO er en ommer

Annonce