Annonce
Erhverv

Avantgarde Foto i Bramming har fået ny ejer

Kaare Byskov er klar til både bryllups-, familie og erhvervsfotografering med base i forretningen Avantgarde, som han har overtaget. Foto: Martin Wilde
Avantgarde Foto er solgt til Kaare Byskov, som også er indehaver af KB Medier. Fremover vil han både have kontor og fotostudie i forretningen i Storegade.

Bramming: Der er lys i vinduerne hos Avantgarde i Storegade.

Den tidligere ejer, Claudia Mørk, har solgt forretningen til 30-årige Kaare Byskov.

- I januar ledte jeg efter kontor og fotostudie. En kammerat foreslog det her, og efter at have set stedet føltes det helt rigtigt, siger Kaare Byskov.

Han overtog Avantgarde den 1. februar, men har holdt lav profil med det på grund af coronanedlukningen.

- Jeg har lært Avantgarde Foto at kende. Jeg vil gerne drive det videre, som Claudia har gjort det, for det var gode værdier. Så kom der en virus, som satte mig på pause. Nu er det forsvarligt at åbne, siger Kaare Byskov.

Annonce
Jeg vil forfølge drømmen om mediebranchen. Lave materiale, der kan hjælpe med markedsføring, samt tage foto. Både familiefotografering, nyfødte og festfotografering. Derudover laver jeg erhvervsfotografering, og jeg har dronecertifikat.

Kaare Byskov

Noget nyt

Han har været i restaurationsbranchen i 18 år. Han begyndte som opvasker, og endte med at eje halvparten af en restauranten Ribehøj.

Men så skulle der ske noget nyt, så han startede KB Media.

- Jeg vil forfølge drømmen om mediebranchen. Lave materiale, der kan hjælpe med markedsføring, samt tage foto. Både familiefotografering, nyfødte og festfotografering. Derudover laver jeg erhvervsfotografering, og jeg har dronecertifikat, så paletten inde for fotografi er meget bred.

Kaare Byskov, fortæller, han netop har været på Sjælland flere dage, for at løse en stor fotoopgave for et firma. Han dækker det meste af Danmark, men arbejder mest i det sydlige Jylland. Så selv om han bruger fotostudiet på Storegade som kontor, så anbefaler han, at man ringer i forvejen og aftaler en tid.

- Så er man sikker på, at jeg er her.

Blå bog

Kaare Byskov er 30 år.

Han bor i Tobøl sammen med sin kæreste.

Han er uddannet kok.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce