Annonce
Sydjylland

Avisen inviterer til koncert på internettet

Malte Müller og Mire Buthmann udgør sammen duoen Tüdelband, der spiller moderne popmusik, men synger på plattysk. Foto: Tüdelband.
Annonce

Aabenraa. Fredag inviterer JydskeVestkysten alle interesserede til koncert. Naturligvis er der ikke tale om en koncert i traditionel forstand i denne tid, hvor samfundet fortsat er sat i stå. Men den sociale isolation omfatter jo ikke internettet, hvor vi da også streamer begivenhederne på JydskeVestkystens Facebook-side samt på jv.dk/coronavirus.

Bag arrangementet står det tyske mindretals kulturelle hovedorganisation, Bund Deutscher Nordschleswiger, samt avisen Der Nordsschleswiger, der på den vis vil sprede lidt humør i en isoleret hverdag. Koncerten er med duoen Tüdelband, der synger popmusik på plattysk.

- Også i denne krisetid fortsætter vi med vores kulturindsats og prøver på at underholde et online-publikum med ung musik og Tüdelband fra Hamborg, forklarer Uffe Iwersen, der er kulturkonsulent hos Bund Deutscher Nordschleswiger.

Koncerten fredag begynder klokken klokken 19 og fortsætter en times tid.

Foruden JydskeVestkysten og flere af det tyske mindretals institutioner samt Der Nordschleswiger er også DKsyd TV blandt de lokale mediepartnere nord for grænsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-sportschef gav grønt lys til at starte festen

Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce