Annoncørbetalt indhold

Aviser der dækker Danmark

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Hvad får dig til at købe et avis-abonnement? Ønsker du at holde dig opdateret i dit nærområde? Er det for at få timevis af aktuelt nyhedslæsestof? Er det bare fordi? Eller er det for at have noget at tale om?

Annonce

Hos Jysk Fynske Medier værner vi om de danske lokalsamfund. Avisen JydskeVestkysten har lokale redaktioner i Esbjerg, Varde, Sønderborg, Tønder, Vejen, Kolding, Aabenraa, Haderslev og Billund. Med fysiske redaktioner i ni jyske byer har JydskeVestkysten således fokus på lokal nyhedsdækning i store dele af Syddanmark og Sønderjylland. Det er nemlig helt essentielt at være til stede i de byer og samfund, der skrives til og om.

Abonnementer fra JydskeVestkysten


Et abonnement fra JydskeVestkysten kan sammensættes på den måde, der bedst passer dit nyhedsbehov. Foretrækker du en fysisk avis i postkassen? Eller ønsker du en digital avis? Måske ønsker du bare at læse artikler på hjemmesiden, eller når du bliver præsenteret for dem på sociale medier? Måske vil du det hele? Lige gyldigt hvad dit behov er, så har vi et abonnement, der passer til dig.

Få avisen til kampagnepris


Vi fejrer de danske lokalområder med en kampagne på JydskeVestkysten. Når du køber et Weekend-abonnement på JydskeVestkysten i 3 måneder, får du 1 ekstra måned gratis. Med i abonnementet følger et PLUS-abonnement, som giver adgang til spændende digitale artikler. Det har aldrig været nemmere at holde sig opdateret på lokalområdet. Tilbuddet gælder nye abonnenter, som ikke har været abonnent indenfor de seneste 6 måneder.

Avisfordele med JydskeVestkysten


Som abonnent på et af Jysk Fynske Mediers dagblade og aviser, får du adgang til vores fordelsklub, hvor du kan shoppe til fordelsrabatter. Med produkter inden for kategorierne oplevelser, rejser, bøger, vin og meget mere kan du spare helt op til 70% på dine indkøb som abonnent. Med et abonnement ved JydskeVestkysten har du altså et hav af abonnementsfordele. I webshoppen på Avisfordele, kan d blandt andet finde skønne krydstogter, koncerter, spændende foredrag med kendte danskere og andre spændende oplevelser, der vil være med til at skabe minder for livet. Du finder f.eks. også spændende bøger, puslespil og puslespilsmåtter, vin og chokolade. Alt sammen til prisvenlige abonnementsrabatter. Vores abonnenter skal have de bedste oplevelser og de bedste fordele, derfor søger vi altid efter de bedste tilbud. Avisfordele opdateres altid med nye produkter, så når du skal handle, shoppe fødselsdagsgaver, julegaver eller værtindegaver så besøg Avisfordele – din fordelsklub som abonnent.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.