Annonce
Sport

Axelsens spinkle semifinalehåb fordufter i sæsonfinalen

str/Ritzau Scanpix
Håbet var væk allerede før mødet med indonesiske Ginting. Viktor Axelsen endte med at trække sig med skade.

Badmintonspillernes sæsonfinale i kinesiske Guangzhou blev alt andet end en succes for Viktor Axelsen.

Den danske badmintonstjerne endte med at tabe samtlige tre kampe i gruppespillet og var langt fra en plads i semifinalerne.

I fredagens sidste gruppekamp mod indonesiske Anthony Ginting trak Axelsen sig midtvejs i første sæt på grund af problemer med foden. På det tidspunkt var han bagud med 6-13.

Den 25-årige dansker kendte allerede sin skæbne, før han gik på banen mod Ginting.

Forinden havde Chen Long i en anden kamp i gruppen slået Tien Chen Chou fra Taiwan med 21-15 og 21-19.

Dermed havde både Long og Chou vundet to kampe og tabt en enkelt i det indledende gruppespil.

Dermed var det umuligt for Axelsen at kæmpe sig op på en af gruppens to semifinalepladser, efter at han havde tabt til både Long og Chou.

I den anden gruppe skal Anders Antonsen også i aktion fredag. 22-årige Antonsen er også i problemer efter to nederlag i træk før fredagens møde med Tzu-Wei Wang fra Taiwan.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Læserbrev

Dansksindede sydslesvigere skal lettere kunne blive danskere

Læserbrev: De skal ikke blive glemt! Sådan sagde den tidligere Venstre-statsminister Niels Neergaard for 100 år siden på Dybbøl. Hans ord står stadigvæk som en garanti for støtte, sammenhold og samarbejde mellem Folketinget og sydslesvigerne. Derfor var det kun naturligt, at den tidligere Venstre-regering i 2018 gjorde det lettere for dansksindede sydslesvigere at opnå dansk statsborgerskab. Dog er vi i Folketinget blevet gjort opmærksomme på, at der efter regelændringerne i 2018 er opstået en uholdbar situation. For som reglerne er på nuværende tidspunkt, bliver dansksindede sydslesvigere med bopæl i Danmark, der ønsker dansk statsborgerskab efter de lempede regler, stillet dårligere end hvis vedkommende er bosiddende syd for grænsen. Det går ikke, da vi gerne skulle have letforståelige og simple regler, så de dansksindede sydslesvigere bosat i Danmark har let mulighed for at blive statsborgere såfremt de ønsker det. Derfor har et bredt flertal i Folketinget nu ændret reglerne, så de er ens uanset om man bor på den ene side af grænsen eller ej. Her, 100 år efter genforeningen, fungerer området omkring den dansk/tyske grænse som et forbillede for hele verdenen. Jeg håber, at vi med dette lille skridt har gjort vores til, at samarbejdet og fællesskabet bliver endnu stærkere.

Esbjerg

Gasolin-guitarist udstiller i Esbjerg

Annonce