Annonce
Vejen

Bække-borgere overdrager underskrifter til borgmesteren: - Politikerne skal vide, at vi er blevet overhørt

Borgmester Egon Fræhr modtager her de 277 underskrifter fra utilfredse borgere, der ikke føler sig hørt i forhold til placeringen af Bækkes nye daginstitution. Foto: Mia Bentzen
Tirsdag modtog borgmester Egon Fræhr underskriftindsamlingen fra lokalområdet i Bække, som ikke føler sig hørt i forbindelse med placeringen af byens nye daginstitution.

Bække: Tirsdag tog Nicoline Hoff Nielsen og Winnie Hoff Andersen turen fra Bække til Vejen Rådhus med en stor stak papirer i hånden. De to søstre skulle mødes med borgmester, Egon Fræhr, for at aflevere de i alt 277 underskrifter fra utilfredse borgere, som ikke ønsker, at byens nye daginstitution skal bygges i forlængelse af Bække Skole. Da parterne mødtes, blev processen omkring hele forløbet også diskuteret.


Det bekræfter os i, at det ikke kun er os, der sidder med følelsen af, at vi er blevet snydt. Bækkes borgere er blevet overhørt, og det synes vi, at politikerne skal vide.

Winnie Hoff Andersen


Annonce

- Vi håber, det bliver tydeligt, at Bække ikke er blevet hørt, og så vi vil rigtig gerne have, at processen skal gå tilbage til Udvalget for skoler og børn. Det skal gøres ordentligt, og vi vil have den rigtige proces ud fra de værdier, som de selv har sat op for, hvordan man gør det, siger Winnie Hoff Andersen.

Siden Udvalget for skoler og børn på et møde i sidste uge traf beslutning om placeringen af den nye daginstitution, har utilfredsheden ulmet blandt borgerne i Bække. Derfor var Nicoline Hoff Nielsen og Winnie Hoff Andersen med til at starte underskriftindsamlingen "Bækkes borgere og forældre vil også høres! Nej tak til børnecenter placeret ved skolen!". På 60 timer havde knap 300 mennesker skrevet under.

- Det bekræfter os i, at det ikke kun er os, der sidder med følelsen af, at vi er blevet snydt. Bækkes borgere er blevet overhørt, og det synes vi, at politikerne skal vide, siger Winnie Hoff Andersen.

Underskrifterne blev afleveret kort før mødet i Økonomiudvalget, hvor punktet var på dagsordenen. Der bor 1084 borgere i Bække.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Første læs opgravede mink er brændt i Kolding: Lugter mindre end skraldebilen og er ikke en 'klistret suppedas'

Annonce