Annonce
Sport

Bænket Nicolaj Thomsen: Der skal ske et eller andet

Gian Ehrenzeller/Ritzau Scanpix

Nicolaj Thomsen savner spilletid i FC København, og klubben afviser ikke, at han kan skifte klub til januar.

Han har tidligere været en stor profil i Superligaen, men for tiden sidder Nicolaj Thomsen mest på bænken i FC København.

Den 26-årige midtbanespiller har blot spillet fire superligakampe i denne sæson, og det kalder han en uholdbar situation.

- Min nuværende situation er ikke holdbar. Jeg har brug for at spille fodbold, og det gør jeg ikke lige nu. Jeg er rigtig glad for at være i København og elsker byen, men det handler om at spille fodbold.

- Jeg synes, jeg har spillet godt, når jeg har fået chancen, og jeg føler, jeg har været skarp til træning. Men vi er mange gode spillere, og der bliver ikke kigget min vej i øjeblikket, siger Nicolaj Thomsen.

FCK-manager Ståle Solbakken afviser ikke, at Nicolaj Thomsen kan skifte klub til januar, da han blev spurgt til midtbanespillerens fremtid.

- Hans fremtid er lys, men jeg ved ikke, om den er i FCK. Vi er åbne om, at det godt kan være, han skal videre, men det har vi en dialog med ham og hans agent om.

- Det er ikke utænkeligt, at det kan ske til januar, men Nicolaj arbejder professionelt og er nu skadesfri, som han ikke har været hele tiden, lyder det fra Ståle Solbakken.

Thomsen var en stor profil på AaB’s mesterhold i 2014, og den nordjyske klub har tidligere været meldt interesseret i at hente ham tilbage.

Kærligheden til AaB er intakt, men Nicolaj Thomsen ved ikke, om det ender med et comeback i den bolsjestribede trøje.

- AaB har en speciel plads i mit hjerte, og sådan vil det altid være. Det er ikke sikkert, det er den vej, jeg skal, men der skal i hvert fald ske et eller andet, hvis det fortsætter sådan her, siger Thomsen.

Da FCK søndag slog FC Nordsjælland med 1-0, så Nicolaj Thomsen hele kampen fra bænken.

Midtbanespilleren kom til FCK fra franske Nantes i januar 2017 og har kontrakt til sommeren 2021.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Bander har kun fortjent foragt

Det er en politisk dom, der fredag faldt ved byretten i København, mener Loyal to Familia. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Men det kan egentlig ikke undre, at bandemedlemmerne med deres systematiske lovovertrædelser ikke har respekt for, at vi lever i en retsstat. Her er det heldigvis sådan, at det er uafhængige domstole, der frikender eller dømmer de tiltalte. Fredag var dommen, at et midlertidigt politiforbud mod Loyal to Familia blev gjort permanent, og at banden blev opløst som forening. Og som det er i en retsstat, kan dommen ankes, hvilket Loyal to Familia har gjort. Så sagen fortsætter i Landsretten 1. september, og det er sandsynligt, at den tabende part i den sag vil forsøge at få en endelig afgørelse i Højesteret. Men uanset det videre forløb er det en meget opsigtsvækkende dom, da det er første gang, at en domstol opløser en forening. At danne en forening er en grundlæggende frihedsrettighed i Grundloven. Men Grundloven siger også, at foreninger, der virker ved vold eller søger at nå deres mål med vold, kan opløses ved dom. Det er heldigvis meget svært at få forbudt og opløst en forening i Danmark. Og når det gælder rockergrupper og bander, er det kompliceret for anklagemyndigheden at bevise, at de er foreninger i Grundlovens forstand. Derfor er det ikke domme som den, der fredag faldt mod Loyal to Familia, som kommer til at løse problemet med den den organiserede kriminalitet. Det kræver en konstant kamp fra myndighedernes side, og at vi som samfund ikke falder for fristelsen til at forherlige bander. De har kun fortjent fordømmelse og foragt. Forhåbentlig vil dommen dog øge trygheden for landets øvrige borgere. Det er der brug for. Kriminelle bander skaber masser af ulykke og utryghed med deres tyranniske adfærd i form af trusler, vold og afpresning. At omfanget af ugerningerne er stort, viser det skræmmende store antal medlemmer af bander og rockergrupper, som lige nu er varetægtsfængslet eller afsoner en dom: 372.

Esbjerg

Borgmester kalder partifælles selv-erklærede mærkesag for fuldstændig urealistisk: Vil koste 63,7 millioner kroner om året

Annonce