Annonce
Kolding

Bæredygtig gavebutik åbner midlertidigt i midtbyen

Den socialøkonomiske butik Vielgut Studio er endnu en gang åbnet i Jernbanegade. Her kan man frem mod jul købe en række bæredygtige gaver lavet af koldingensere på kanten af arbejdsmarkedet.
Annonce

Kolding: Er du på jagt efter en unik julegave, som du endda kan have ekstra god samvittighed over at købe? Så er pop op-butikken Vielgut Studio måske et besøg værd.

Butikken, som er et samarbejde mellem flere socialøkonomiske virksomheder og kommunale værksteder, er netop åbnet i Jernbanegade 1D, hvor man kan gå på opdagelse i tøj, møbler, malerier, tasker, elektronik og meget mere - alt sammen baseret på genbrug.

Vielgut Studio åbnede første gang i efteråret 2018, hvor butikken også havde lokaler i Jernbanegade. Siden har man blandt andet kunnet besøge den socialøkonomiske butik denne sommer i en container på Tombolapladsen, og nu er det så altså igen blevet muligt at leje et butikslokale med støtte fra Fynske Bank, som i 2019 belønnede konceptet med en initiativpris.

Butikken kommer til at holde åbent frem til 19. december. Åbningstiderne bliver mandag til fredag 11-17 og lørdag 10-14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

EM I HÅNDBOLD For abonnenter

Det nye omdrejningspunkt: Vejen ind i varmen har været lang, træls og bumlet

Annonce