Annonce
Debat

Bæredygtig retorik sælger

Annonce

Læserbrev: Jeg vil opfordre Koldings borgere til at klippe Torben Gade’s sidste visualisering af Marina City ud og tage den med i lommen, når de går tur i Kolding Åpark og Marina Syd. Marina City skal have 325 boliger og 1000 bådpladser. Tilføj behovet for parkering med 1-2 biler per lejlighed og gæster, samt ikke mindst vinterpladser til nær ved 1000 både.

Selv med vinterpladser på den nye nød parkering i ”fredskoven” hænger det slet ikke sammen. Den plads har man i øjeblikket ”solgt” til Campus Kolding. Den vil endvidere blive stødpude parkering for Fjordbrynet. Kolding Sky er langt fremme. Det vi troede var P-plads til denne bygning, er nu skiltemærket som P-plads til VUC.


Selv med vinterpladser på den nye nød parkering i ”fredskoven” hænger det slet ikke sammen. Den plads har man i øjeblikket ”solgt” til Campus Kolding. Den vil endvidere blive stødpude parkering for Fjordbrynet. Kolding Sky er langt fremme.


Campus Kolding henvises til Marina Syd og Føtex’ P-hus. Deres gamle pladser kommer ikke tilbage. For når seminariet er færdigt, bliver behovet blot endnu større. Hvor skal de så holde? Kolding Kommune’s gyldne løsning er en plan om at låne private P-pladser rundt om i byen!

Bluekolding ved om nogen, hvad det vil sige at natparkere på en åben P-plads i Åparken. De er blevet hegnet ind som en fæstning. Det samme vil helt sikkert ske med parkeringen til Kolding Sky og Marina City. Beboere i det prissegment vil ikke acceptere at have deres biler stående ubevogtet om natten på en åben P-plads. Vi kommer til at gå zig zag mellem P-indhegninger og Hundeskoven. Strandparken vil blive invaderet af beboere fra og gæster til deres nye nabo, og Fjordparken fra ditto på Cirkuspladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Grøn strøm trækker folk til

Annonce