Annonce
Kolding

Bæredygtig vækst kræver handling - nu!

Annonce

Læserbrev: Byrådet har netop vedtaget den nye vækst- og erhvervsstrategi. Den har fokus på bæredygtig vækst. Vi siger også, at vi skal gå forrest - så har vi travlt!

Kolding har gang i rigtig meget fra byggeri til infrastruktur. Nye boligområder skyder op, og trafikken holder i kø på vejene.

Bæredygtig vækst er også en udvikling i balance. Vi skal stille krav om bæredygtig grønt byggeri og understøtte energirenovering. Vi skal sikre udvikling af skoler og dagtilbud i de nye boligområder - så tingene følges ad og det ikke hedder 10 år i “midlertidige” pavilloner.

Bæredygtig vækst er, at vi sikrer, at infrastrukturen ikke går i sort. Det er ved udvikling af bedre offentlig transport fx via shuttlebusser fra bykant til centrum, understøttelse af deleløsninger med flere i el-bilen og flere sammenhængende cykelruter - så vi får mere fælles og meget grønnere transport i fremtiden.

Bæredygtig vækst er, at vi understøtter bæredygtig udvikling af erhvervslivet ved, at kommunens indkøb og udbud er både grønnere, mere cirkulær og mere lokalt. Nye former for offentlige-private partnerskaber skal udvikles og dermed være med til at sikre grøn efterspørgsel.

Erhvervs- og vækststrategien er et skridt på vejen - nu skal der handling på banen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Mindeord over Ellen Oppenhejm

Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce