Annonce
Erhverv

Bøjsø åbner dørene for samarbejdspartnere

Bøjsø Døre og Vinduer i Vorbasse slår de kommende to fredage dørene op for sine samarbejdspartnere og inviterer til åbent hus. PR-foto: Bøjsø Døre og Vinduer
Vorbasse-virksomheden vil gerne udbrede kendskabet til sine termovinduer. De kommende uger har samarbejdspartnere flere chancer for at komme forbi fabrikken og se dem.

Vorbasse: De to kommende lørdage åbner Bøjsø Døre og Vinduer i Vorbasse dørene for arkitekter, rådgivere og håndværkere, som kan komme til Vorbasse og se, hvordan virksomheden producerer sine vinduer.

Bøjsø Døre og Vinduer producerer især de såkaldt koblede vinduer og døre. De henvender sig primært til liebhaverejendomme, som ofte findes nogle af de steder, hvor folk med de største indkomster har valgt at besætte sig.

- Selvom vi har produktion i Vorbasse nær Billund, er langt størstedelen af vores kunder fra Nordsjælland, og det kundekartotek vil vi selvfølgelig gerne udvide. Derfor har vi nu valgt at invitere både arkitekter såvel som rådgivere og håndværkere fra de mere nærliggende byer til åbent hus, så de kan få et øget indblik i vores produkter og se virksomheden, siger Martin Hansen, der er salgskonsulent hos Bøjsø Døre og Vinuder, ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

Vigtig historie om termovinduer

Det er mellem klokken 9 og 12.45, at de forskellige samarbejdspartnere er inviteret indenfor hos Vorbasse-virksomheden. Her vil de få mulighed for at se alle de produkter, som Bøjsø Døre og Vinduer har i sit sortiment - blandt andet det nye termovindue.

- Det er vigtigt for os at få fortalt historien om vores termovindue, da det udvider vores målgruppe til ikke kun at være liebhavere og folk, der bor i historiske, ældre huse. Her kan vi nemlig tilbyde et vindue til den mere traditionelle danske bolig, som har de fordele, der følger med et termovindue og som samtidig er i et lavere prissegment end det koblede, siger Martin Hansen.

Bøjsø Døre og Vinduer blev grundlagt i 1972 og har i dag 43 medarbejdere. Virksomheden har siden 2017 været en del af det børsnoterede selskab Inwido, som er Europas største koncern inden for protuktion af vinduer.

Det var Bøje Sørensen, som i 1972 stiftede Bøjsø Døre og Vinduer. Han arbejde selv i firmaet frem til 2015, hvor han gik på pension for at nyde sit otium.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Ny hobbybutik åbner i Kolding

Leder For abonnenter

Forløb om udligning er uskønt

Selvom Danmark er et lille land, er der betydelig forskel på de økonomiske vilkår i de enkelte lokalområder. Derfor er det sund fornuft med kommunal udligning, så borgerne kan få i hvert fald nogenlunde ens levevilkår, uanset om de bor i et velhaverområde nord for København eller i en kommune, der for eksempel er udfordret af mange ældre, plejekrævende borgere og lave husstandsindkomster. Ordninger af denne karakter vil nødvendigvis skabe splid. Nogle kommuner vil føle, de skal aflevere for meget, mens andre oplever at modtage for lidt. Men for at acceptere ordningen er det i det mindste nødvendigt, at man lokalt kan forstå den. Her er det tilsyneladende gået helt galt med regeringens udspil til en udligningsreform. Flere borgmestre erkender, at de ganske enkelt ikke begriber resultaterne, selv om regeringen lidt efter lidt er rykket ud med flere detaljer og regnestykker. De frustrerede borgmestre får opbakning fra professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet Per Nikolaj Bukh, der kalder forløbet rodet og kaotisk. Bedre bliver det ikke af, at der undervejs havde sneget sig en regnefejl på 200 millioner kroner ind i udspillet. Fejlen er erkendt, undskyldt og rettet. Men ellers mener Socialdemokratiets finansordfører, Christian Rabjerg Madsen, at alt er i bedste orden. Processen har været som ved foregående udligningsreformer, og ingen tal bliver holdt hemmelige. Per Nikolaj Bukh mener til gengæld, at informationerne er kommet for langsomt og kun afleveret under pres. Han foreslår derfor, at den store reform bliver sat på pause. Ligefrem at standse et så omfattende projekt midt under forhandlingerne er nok at gå en kende for vidt. Men det ville klæde regeringen at erkende, at håndteringen har været uskøn, hvilket da også har fået De Konservative og Liberal Alliance til at forlade forhandlingsbordet på grund af manglende informationer, mens Venstre kun tøvende mødte op – ligeledes fordi partiet, følte de på forhånd vidste for lidt.

Sønderborg

Evakuerede beboere kunne vende tilbage efter natlig indsats: Svajende skorsten på 40 meter er revet ned

Annonce