Annonce
Erhverv

Bøjsø åbner dørene for samarbejdspartnere

Bøjsø Døre og Vinduer i Vorbasse slår de kommende to fredage dørene op for sine samarbejdspartnere og inviterer til åbent hus. PR-foto: Bøjsø Døre og Vinduer
Vorbasse-virksomheden vil gerne udbrede kendskabet til sine termovinduer. De kommende uger har samarbejdspartnere flere chancer for at komme forbi fabrikken og se dem.
Annonce

Vorbasse: De to kommende lørdage åbner Bøjsø Døre og Vinduer i Vorbasse dørene for arkitekter, rådgivere og håndværkere, som kan komme til Vorbasse og se, hvordan virksomheden producerer sine vinduer.

Bøjsø Døre og Vinduer producerer især de såkaldt koblede vinduer og døre. De henvender sig primært til liebhaverejendomme, som ofte findes nogle af de steder, hvor folk med de største indkomster har valgt at besætte sig.

- Selvom vi har produktion i Vorbasse nær Billund, er langt størstedelen af vores kunder fra Nordsjælland, og det kundekartotek vil vi selvfølgelig gerne udvide. Derfor har vi nu valgt at invitere både arkitekter såvel som rådgivere og håndværkere fra de mere nærliggende byer til åbent hus, så de kan få et øget indblik i vores produkter og se virksomheden, siger Martin Hansen, der er salgskonsulent hos Bøjsø Døre og Vinuder, ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

Vigtig historie om termovinduer

Det er mellem klokken 9 og 12.45, at de forskellige samarbejdspartnere er inviteret indenfor hos Vorbasse-virksomheden. Her vil de få mulighed for at se alle de produkter, som Bøjsø Døre og Vinduer har i sit sortiment - blandt andet det nye termovindue.

- Det er vigtigt for os at få fortalt historien om vores termovindue, da det udvider vores målgruppe til ikke kun at være liebhavere og folk, der bor i historiske, ældre huse. Her kan vi nemlig tilbyde et vindue til den mere traditionelle danske bolig, som har de fordele, der følger med et termovindue og som samtidig er i et lavere prissegment end det koblede, siger Martin Hansen.

Bøjsø Døre og Vinduer blev grundlagt i 1972 og har i dag 43 medarbejdere. Virksomheden har siden 2017 været en del af det børsnoterede selskab Inwido, som er Europas største koncern inden for protuktion af vinduer.

Det var Bøje Sørensen, som i 1972 stiftede Bøjsø Døre og Vinduer. Han arbejde selv i firmaet frem til 2015, hvor han gik på pension for at nyde sit otium.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce