Annonce
Billund

Bøllebank til fynboer: Som at køre en tur i barndommens Opel Kadett

Daniel Jørgensen måtte bruge alle kræfter for at slippe igennem HC Odense-forsvaret. Foto: Alex Hermann.
Grindsted GIF vandt stensikkert med 10 mål over bundholdet HC Odense. Dermed har holdet i sin første sæson i 1. division bragt sig i god afstand til nedrykningspladserne.

Grindsted: Med en stensikker sejr på 36-26 over bundholdet fra HC Odense fik Grindsted GIF slået et meget behageligt hul til forbudte placeringer i den nederste del af 1. division.

Sejren var i sidste ende sikker, men der var bump på vejen. På den måde forløb opgøret lidt ligesom en køretur i den meget lysegrønne Opel Kadett, som mine forældre havde beriget husstanden med dengang i begyndelsen af 1990'erne.

Når først Kadett’en var blevet godt varm og kommet op i fart, var den en fornøjelig bil. Men det var nødvendigt med en god portion tålmodighed, for det tog det meste af et kvarter, inden bilen var kommet helt op i omdrejninger. På samme måde er det med Grindsted-holdet, der i denne sæson mange gange har haft for vane at indlede dårligt og først spise modstanderen op, efterhånden som kampen er skredet frem.

Annonce

Midterforsvaret manglede

Grindsted GIF måtte til opgøret mod HC Odense stille op uden de to brølstærke midterforsvarere Rolf Ravn og Kristoffer Jessen, der begge var sat udenfor med skader. Et meget alvorligt handicap for Grindsted, som efter syv minutters spil derfor var bagud med 4-7.

Grindsteds målscorere

  • Nikolaj Svalastog - 8 mål.
  • Daniel Jørgensen - 6 mål.
  • Hjalmar Andersen - 4 mål.
  • Thomas Theilgaard - 4 mål.
  • Frederik Nielsen - 4 mål.
  • Nicklas Bjørn Jensen - 4 mål.
  • Bjarke Nybo Jørgensen - 2 mål.
  • Magnus Sadova - 2 mål.
  • Sune Skovsen - 1 mål.
  • Emil Larsen - 1 mål.

Selvom der herefter kom en smule gang i Kadett’en, blev 1. halvleg aldrig mere fornøjelig, end at Grindsted mod slutningen holdt sig foran med et par mål.

- Vi er ikke helt klar fra start. Vi skal lige finde rytmen. Men vi får det stabiliseret og får arbejdet os godt ind igen, lød det efterfølgende fra stregspilleren Hjalmar Andersen.

Annonce

Kadett'en svigtede aldrig

Efter pausen var al spænding væk. Den lysegrønne Opel Kadett – personificeret ved en flok blåklædte Grindsted-spillere – var på dette tidspunkt kommet op i fart, og så var det kun et spørgsmål om, hvor store klø gæsterne skulle have med hjem over Lillebæltsbroen.

Det endte med et fynsk nederlag på 10 mål. Selvom Grindsted altså manglede sine to klart vigtigste forsvarsspillere, blev der kun lukket 10 mål ind i en 2. halvleg, hvor der var meget stor niveauforskel.

Det haltede lidt i 1. halvleg, hvor Grindsted i begyndelsen af kampen var bagud. Men som opgøret skred frem, kom der bedre styr på sagerne, og hjemmeholdet endte med at vinde sikkert. Foto: Alex Hermann.

- Jeg synes, vi spiller godt. Med de spillere, vi har til rådighed, får vi spillet en god kamp. Vi får brugt alle folk på bænken, så der er også nogle, der får en god pause, lød det fra Hjalmar Andersen.

Med sejren er Grindsted GIF kommet i god afstand til de placeringer, der er lig med nedrykning. På lørdag skal holdet en tur til Sønderjylland for at møde TM Tønder, der ligeledes ligger i den tunge ende og slås for at undgå nedrykning.

Meget tyder på, at Grindsted klarer sig og sikrer sig endnu en sæson i 1. division. Den lysegrønne Opel Kadett svigtede aldrig, når det kom til stykket.


Jeg synes, vi spiller godt. Med de spillere, vi har til rådighed, får vi spillet en god kamp.

Hjalmar Andersen


HC Odense var godt med i kampens begyndelse, og efter 8 minutter var fynboerne foran med 8-4. De endte dog med at blive kørt over af et godt spillende Grindsted-hold. Foto: Alex Hermann.
Grindsted har nu vundet to kampe på få dage. På lørdag venter en nøglekamp, når spillerne skal en tur til Sønderjylland for at møde TM Tønder. Foto: Alex Hermann.
I løbet af 2. halvleg var der ingen spænding om udfaldet. Grindsted endte med at vinde med 10 scoringer over HC Odense. Foto: Alex Hermann.
I begyndelsen af opgøret havde HC Odense godt fat i Grindsted-spillerne - i dette tilfælde i Bjarke Nybo Jørgensen. Efter pausen var Grindsted-spillerne dog altid et skridt foran. Foto: Alex Hermann.
HC Odense har hårdt brug for point i bunden af rækken, men tirsdag aften i Grindsted var de ikke i nærheden af at få andet end et stort nederlag med hjem. Foto: Alex Hermann.
Daniel Jørgensen brager igennem og scorer. Foto: Alex Hermann.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Minibo i Holsted kommer til salg

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce