Annonce
Vejen

Børnecenter ønsker ekstra busafgang

Bestyrelsen ved Føvling Børnecenter kritiserer de lange ventetider, som elever oplever for at komme med bussen. JV-arkiv
Annonce

Føvling: Det er ikke kun flere af byrådspolitikerne, som kritiserer, at en del skoleelever må vente længe på bussen for at komme hjem fra skole.

I forbindelse med sagsbehandlingen har der været en høringsfase, og eksempelvis fra bestyrelsen ved Føvling Børnecenter er der et ønske om, at der indsættes en ekstra busafgang pr. busrute tre dage om ugen til de berørte skolerne.

- Den forkortede skoledag får ikke den ønskede effekt for eleverne, hvis tiden i stedet bliver brugt på at vente på bussen. Idet der er skoler og børnecentre, der ikke har behov for en tidligere busafgang i forbindelse med den forkortede skoledag, stilles Vejen Kommunes skoler og børnecentre ikke længere ens. Der vil være stor forskel på, hvor man går i skole, og bestyrelsen er bekymret for, om det vil ændre på Føvling Børnecenters attraktivitet og fremadrettet få betydning for, om kommende forældre tilvælger børnecentret, skriver bestyrelsen.

I høringssvaret føjes der til: - Vejen er en landdistriktskommune, der plejer at slå sig op på, at de prioriterer skolerne i de små landsbyer. Det har bestyrelsen en forhåbning om, at de fortsat vil gøre blandt andet ved at prioritere en tidligere busafgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce