Annonce
Varde

Børneloppemarkederne i juli aflyses

Børneloppemarkederne plejer at være en hyggelig sommerbegivenhed for både store og små. På grund af risikoen for coronasmitte aflyser Varde Handel denne event. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Det er ikke smittemæssigt forsvarligt at afholde børneloppemarkeder i Varde. Derfor aflyser Varde Handel denne ellers så populære aktivitet.
Annonce

Varde: Torvet i Varde plejer at være fyldt med små børnekræmmere hver tirsdag i juli. Men sådan bliver det ikke i år. Årsagen er ikke overraskende - smitterisiko for corona.


De henviser til deres hjemmeside, og her fremgår det tydeligt, at børnekræmmermarkedet ikke kan gennemføres, hvilket en efterfølgende drøftelse med politiet har bekræftet.

Finn Erik Kristiansen, Pro Varde


- Der har i den seneste uge været en del fokus på både kræmmermarkeder og festivallignende tiltag, som er blevet lukket ned af myndighederne på grund af corona, senest et kræmmermarked ved Bork Havn. Det har affødt henvendelser til Varde Handel i forhold til, om det var forsvarligt at afholde det traditionsrige børnekræmmermarked på torvet i Varde, fortæller Finn Erik Kristiansen fra ProVarde og fortsætter:

- Ovenstående har betydet, at vi har kontaktet politiet i forhold til afvikling af børnekræmmermarked. De henviser til deres hjemmeside, og her fremgår det tydeligt, at børnekræmmermarkedet ikke kan gennemføres, hvilket en efterfølgende drøftelse med politiet har bekræftet.

Det er derfor besluttet, at de planlagte børnekræmmermarkeder i juli 2020 ikke gennemføres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Kolding For abonnenter

SF-kolleger husker tilbage: Allerede i 1993 var Villy Søvndal klar til at blive borgmester

Annonce