Annonce
Billund

Børnenes Hovedstad inviterer på oplevelsesjagt i Billund

Det er børn, der har optaget hinandens fortællinger om Billund. PR-foto: CoC Playful Minds
Nu kan man tage på en ny oplevelsesjagt i Billund, hvor man kan høre børns fortællinger om byen.
Annonce

Billund:  Nu kan man komme på oplevelsesjagt i Billund.

Det er Børnenes Hovedstad, CoC Playful Minds, som har skabt den nye oplevelsesjagt, der er en 1,4 kilometer lang tur rundt i Billund.

Jagten er både for børn, unge og ældre med legende sind. Med et kort i hånden kan man gå hele ruten rute og finde 11 poster med 11 fortællinger om Billund. Alle poster er placeret ved steder i byen, som børn finder særlige.

Annonce

Baggrunden for jagten

Idéen til oplevelsesjagten kommer fra børn selv.


Over 60 ideer kom på bordet. Én af de udvalgte ideer, som børn og voksne kom frem til i fællesskab, var en skattejagt med fortællinger om byen. En oplevelsesjagt.

Fra artiklen


Det hele startede ved det store indsamlingsshow i april til fordel for Billunds butikker. CoC Playful Minds bidrog til indsamlingen med en innovationsworkshops med butikkerne Mr. Ebbe og Beth Baun, hvor børn fra fritidstilbuddet Gaarden og voksne skulle finde på kreative løsninger på udfordringen: "Hvordan kan vi skabe en god oplevelse foran butikkerne i Børnenes Hovedstad?"

Over 60 ideer kom på bordet. Én af de udvalgte ideer, som børn og voksne kom frem til i fællesskab, var en skattejagt med fortællinger om byen. En oplevelsesjagt.

CoC Playful Minds har siden inviterede børnene med rundt i Billund. Her har børnene fortalt Billunds fortællinger. Det foregik ved, at børnene selv optog hinanden med deres mobiltelefoner. Fortællingerne handler om Billund og er både sjove og hyggelige.

Man kan finde kort til oplevelsesjagterne i butikkerne i Billund by. PR-foto: CoC Playful Minds

Man kan hente kortet over de 11 poster i byens butikker. For at opleve fortællingerne skal man have en mobil i hånden, da man skal scanne såkaldte QR-koder ved posterne for at kunne se og høre børnenes nye historier om Billund by.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce