Annonce
Aabenraa

Børneteam står klar under nedlukningen

Børneteamet på Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse er på alle hverdage klar til at svare på spørgsmål på bibliotekets Facebook-side. Her er det fra venstre Ditte, Hanne, Lene, Christoffer og Majken. Foto: Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse

Aabenraa: Søger du en ny læs selv-bog til din søn i 2. klasse, vil din datter gerne læse noget, der minder om serien om "Sallys far", eller skal du skrive en skoleopgave om Verdensmålene? Så få online-hjælp af børneteamet på Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse.

Børneteamet på Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse står alle hverdage klar med online-hjælp til børn, børnefamilier og bedsteforældre.

- Det er aldrig nemt at finde inspiration til nyt læsestof eller kilder til skoleopgaver, men vi kan hjælpe med at slå døren ind. Både til læselyst, læs selv, højtlæsning, skoleopgaver eller noget helt femte. Alle er velkomne, og der findes ikke dumme spørgsmål, siger Lene Mørk Damm, der er børnekulturformidler hos Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse.

#børneonsdag er et nyt initiativ, hvor man hver onsdag online kan stille spørgsmål til børneteamet. Fra klokken 10 til 17 sidder Ditte, Hanne, Lene, Christoffer og Majken klar på bibliotekets Facebook-side. Her kan man blandt andet få hjælp med læselyst, inspiration til nye fortællinger og hjælp til skoleopgaver.

I løbet af ugen kan alle desuden stille spørgsmål på Facebook-siden. Der besvares hurtigst muligt.

På Instagram og aabenraabib.dk kan man desuden finde anbefalinger og inspiration til endnu mere læsning - både læs selv og ikke mindst højtlæsning.

Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse præsenterer de kommende måneder derudover en lang række online-foredrag og -debatter, man frit kan deltage i. Hold øje med aabenraabib.dk og husenes Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Kolding For abonnenter

Ejer af fitnesscenter efter næsten fire måneders lukning: - Vi taber penge hver dag

Annonce