Annonce
Kultur

B.S. Christiansen eller Brødrene Price - det er niveauet på næste års Danmark Dejligst

Danmark Dejligst til næste år foregår på Markedspladsen i Tarm; ambitionsniveauet er højt.
Annonce

TARM/HVIDE SANDE: Blandt de mange gæster til Danmark Dejligst i Naturens Rige, der foregik i Hvide Sande i lørdags, var der én der i særlig grad brugte sine øjne.

Byrådsmedlem Jesper Lærke er nemlig en af tovholderne til næste års Danmark Dejligst, der finder sted i Tarm.

Han var ikke mindst taget til Hvide Sande for at lære af, hvordan arrangørerne her greb tingene an. Og planlægningen af, hvad der skal ske i 2020 er faktisk allerede begyndte, fortalte Jesper Lærke Dagbladet.

- Vi har gjort os rigtig mange tanker allerede. Det er super fedt at være her i dag og blive inspireret af, hvad har de i Hvide Sande fået udrettet i forhold til sidste år, sagde han.

Et af de nye tiltag var, at Frivillig Vest havde sat et telt op, så foreningerne kunne krybe i ly for regn, rusk og vestjysk blæst.

Nu var det kun blæsten, der huserede i lørdags, men der var alligevel fyldt godt op med mennesker i teltet, så den idé tages sikkert med til Tarm til næste år, fastslår Jesper Lærke.

- Det gør det noget nemmere i forhold til vejr og vind, selv om festivalen i Tarm holdes nede på markedspladsen, hvor vi er mere forskånet for vejr og vind på grund af de kæmpestore træer.

Annonce

Store navne

I Tarm har man endnu ikke styr på musiknavnene.

- Men min kammerat, der er med til at arrangere det, har rigtig gode erfaringer med musikarrangementer, så selve musikdelen er jeg ikke så nervøs for; den skal han nok få hurtigt styr på, sagde Jesper Lærke.

I forhold til selve folkemødedelen har vi tænkt meget på, hvordan vi får aktiveret flest mulige mennesker forskellige steder i kommunen. Vi har valgt indtil videre at sætte overliggeren rigtig højt, så må vi se, om den skal pilles lidt ned igen.

- Vi har ikke navnene klar, men det er sådan nogen navne som B.S. Christiansen, brødrene Price - det niveau. Det kunne også være en toppolitiker.

- Vi tænker også på, at før vi er ude med nogle navne, er de jo nemmere at gå til vort lokale erhvervsliv og sige, kunne I ikke tænke jer at være med til få denne person til byen, sagde Jesper Lærke.

I teltet foregik der lidt af hvert! Foto Poul Osmundsen.
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce