Annonce
Billund

Babysalmesang i Grindsted Kirke

Kirkemusiker og musikpædagog Anne-Kathrine Johansen. Privatfoto

Grindsted: Tirsdag den 27. august starter babysalmesang igen i Grindsted Kirke.

Hensigten med babysalmesang er at lade det lille barn og dets familie få del i denne fantastiske salmesang, som vi er beriget med i Danmark.

Babysalmesang danner ramme om hyggeligt samvær for babyer sammen med deres mor eller far, hvor barnet vugges, samtidig med at der synges og danses til både klassisk musik, nye såvel som gamle salmer og enkelte børnesange. Man både sidder ned, bevæger sig rundt i hele kirken og bruger blandt andet sæbebobler, rasleæg, tørklæder og forskellige instrumenter for at stimulere barnets sanser.

Der medvirker præst og organist i dele af forløbet.

Næste forløb starter den 27. august og foregår hver tirsdag til den 29. oktober og hver gang fra klokken 10.30.

Alle er velkomne, men forløbet er målrettet babyer i alderen tre til ni måneder. /BEK

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Dansksindede sydslesvigere skal lettere kunne blive danskere

Læserbrev: De skal ikke blive glemt! Sådan sagde den tidligere Venstre-statsminister Niels Neergaard for 100 år siden på Dybbøl. Hans ord står stadigvæk som en garanti for støtte, sammenhold og samarbejde mellem Folketinget og sydslesvigerne. Derfor var det kun naturligt, at den tidligere Venstre-regering i 2018 gjorde det lettere for dansksindede sydslesvigere at opnå dansk statsborgerskab. Dog er vi i Folketinget blevet gjort opmærksomme på, at der efter regelændringerne i 2018 er opstået en uholdbar situation. For som reglerne er på nuværende tidspunkt, bliver dansksindede sydslesvigere med bopæl i Danmark, der ønsker dansk statsborgerskab efter de lempede regler, stillet dårligere end hvis vedkommende er bosiddende syd for grænsen. Det går ikke, da vi gerne skulle have letforståelige og simple regler, så de dansksindede sydslesvigere bosat i Danmark har let mulighed for at blive statsborgere såfremt de ønsker det. Derfor har et bredt flertal i Folketinget nu ændret reglerne, så de er ens uanset om man bor på den ene side af grænsen eller ej. Her, 100 år efter genforeningen, fungerer området omkring den dansk/tyske grænse som et forbillede for hele verdenen. Jeg håber, at vi med dette lille skridt har gjort vores til, at samarbejdet og fællesskabet bliver endnu stærkere.

Annonce