Annonce
Esbjerg

Bademekka ved Esbjerg Strand

Annonce

Læserbrev: Som svar på indlægget fra byrådspolitikker Hans K. Sønderby (HKS), her i JV 8. oktober, synes jeg HKS har ret i sin anskuelse omkring bademekka ved Esbjerg Strand.

HKS har mange års erfaring med vandmiljø i Esbjerg Kommune, så det må være på sin plads at Karen Sandrini (KS) lytter til fornuften i denne sag. Som lærerinde kan det vel være begrænset hvad hun har af erfaring og indsigt i vandmiljø, så derfor vil det være klogt at afvente nogle undersøgelser af havbadevandskvaliteten.

Det næste punkt på dagsordenen er, hvad KS tror der vil opstå af farlige situationer når først der kommer kajakroere, almindelige robåde, motorbåde, lystsejlere og speedbåde i den nye lystbådehavn?

Det er min overbevisning som skibsfører i 35 år, at det er fuldstændig hovedløst at lave badeland i vores nye lystbådehavn. Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig hvad der kan ske af ulykker, så jeg håber Esbjerg byråd vil tage handsken op og stoppe dette vanvidsprojekt fra Karen Sandrinis side. Lad fornuften råde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Annonce